Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Snajder i van der Vaart poveke se od korist ako igraat krila a ne kako plejmejkeri.Ne gledas samo sutiraat.

Незнам како го воочи ова. Затоа што ВДВ и Снајдер не добиваат шанса како плејмејкери, затоа и не се во добра форма. Цело време ги форсираат по крило, каде што немаат никаква врска. Посебно Снајдер како крило е изгубен. Покажуваше Снајдер кога му се даваше шанса како плејмејкер од какво значење може да биде, исто како и на последнава утакмица. Играше како плејмејкер и направи две асистенции. Според мене со истата формација треба да се игра и нареднава утакмица со Алмерија, нека останат пак Гаго и Игуаин на клупа.

abe ne znam zaso ne mu se dava sansa na van der vaart....
strano zapocna prvite 5 utakmici i posle redovno zamena :toe:
pa kako nema da mu padne formata...

па изгледа и не планираат да го задржат, а и перез кога ќе дојде ќе почнат големи промени и пак уште една пропадната сезона

Склоп на околности, смена на тренер и сл.

Хуанде не игра со класичен плејмејкер туку со 2 деструктивци и две крила, кои ние ги немаме па мора да импровизираме, ете него не му одговараше таа промена и се случи голем пад во формата.
Ја мислам дека треба да се искористи понапред, нешто како полушиц, не гледам друго место за него во тимот, освен кога ќе играме со еден ДМЦ на средина, ама па и тогаш тешко ќе фати место покрај Снајдер и Гути.

Tough luck... :jaj:

па изгледа и не планираат да го задржат, а и перез кога ќе дојде ќе почнат големи промени и пак уште една пропадната сезона

На Перез едина шанса да победи му е ако води поинаква кампања и претстави различна програма од таа што беше порано, не верувам дека ќе го гласаат ако си праи филмови пак со суперстарс и галаксии.

Типот е монструм од медијски аспект, не еби жива сила народски кажано, а тоа е многу добра особина за еден претседател на Реал, е сеа финтата е дали ќе се меша во спортскиот дел од клубот, тогаш се ќе заебе како и првиот пат, ама ако дојде и му даде потполна слобода на тренерот (кој и да е), а тој само се грижи за реализација на трансферите, ќе иаме win-win ситуација :)

и повеќе од очигледно е дека Перез е новиот претседател на Реал безразлика од кампањата

Мислам дека не би пропуштил Перез ваква шанса да дојде пак на неговото омилено место, и да направи пак ГАЛАКСИ од Реал.

Абе не е така едноставно, веќе има двајца шо имаат кандидатури поднесено и тоа со зацртани проекти, не се глупи навивачите шо ќе гласаат (socios) па така слепо клубот да му го предадат на Перез ако притоа не даде до знаење дека е тука да си ги поправи грешките и да го врати клубот таку каде што припаѓа.

Абе не е така едноставно, веќе има двајца шо имаат кандидатури поднесено и тоа со зацртани проекти, не се глупи навивачите шо ќе гласаат (socios) па така слепо клубот да му го предадат на Перез ако притоа не даде до знаење дека е тука да си ги поправи грешките и да го врати клубот таку каде што припаѓа.

од кај таква сигурност
со извинење али смешно е вакво прашање
нема кој не го посакува Перез во Реал
од спонзори па до навивачи

П.С. Одразот на Лас
1237242764_0.jpg

Каков играч е Диара, ЅВЕР! Можеби и најголем ваш трансфер погодок, последните години!

Кога сме кај Бекам:

Milan's Galliani: Beckham To Real Madrid? I Don't Think So
Линк

од кај таква сигурност
со извинење али смешно е вакво прашање
нема кој не го посакува Перез во Реал
од спонзори па до навивачи

Tи го посакуваш ?
И зошто го посакуваш ?

абе има уше време ама и ја мислам дека перез ке биде .. по тоа шо зборат мислам дека ке дое ама несакам да направи ко порано... ајде сите звезди у мадриииид .. е не бива така :( :)

Џабе читате вакви ...џабе, ај ќе ви скурчат. Ја година и нешто не читам више вакви...се читаме во август.

Си го ладиме бе :)

И чекај тек смо почели, ќе не преплават со вакви, особено Флорентино и Марка... мене па смешни ми се, трансфер целиве ни на менаџер не се изводливи :)

---
huntelaar2.thumbnail.jpg

:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom