Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
алал да им е на Реал за победата од 2-5...ми донесоа ни помалку ни повеќе 11 000 на кладилница....и они ако не тепаа се пукав

t03sc8.jpg

:pipi:

Хунтелаар...каде каде подобро мислам дека може да игра него ли Рууд... мислам можеби некогаш ќе дојде време коа ќе се праат компарации со Раул... легендата на Реал:smir:
ххааха...само да продолжи без повреди и со многу голови следниве сезони... најбитно...да остане во тимот:wink:

abe huntelar e zakon be...
steta so ne mozese da pomogne vo LS ali... dobro e samo da prodolzi taka...
gledate kolku podobro se igra bez glupiot guti?!

abe huntelar e zakon be...
steta so ne mozese da pomogne vo LS ali... dobro e samo da prodolzi taka...
gledate kolku podobro se igra bez glupiot guti?!

Не е глуп бе, паметен е човекот доста. Ако убаво, т.е. секоја недела пратиш реал како игра, ќе знаеш како игра и гути. Него да го пуштиме на некое шпанско дерби, да влезе од клупа, е тогаш му доаѓаат неговите минути. А така со некои скитници, ех, тие се под неговото ниво, за џабе да си растури косата, нема шанси. :pos:

Ајдеее не праат муабет Хунтелар со Робен, може ни со ВДВ.

Ваљда моемнт на нервоза, Клас се лутеше (со право) шо овој не му додаваше, не верувам сериозно да се имаат срчкано, професионалци се и двајцата, се надевам дека нема да се поонашаат како 12-годишњаци и на следната утакмица, за доброто на тимот.

Real+Madrid+v+Osasuna+La+Liga+FjhXGtXZsuMl.jpg

610x.jpg

610x.jpg

9AFBA6A9-B766-7DF3-3529A546A8894B30.jpg

Гуглав малку, ги има на бааѓи слики заедно у добро расположение :)
Пак ќе повторам, момент на слабост, се изнервирал Хунти шо не му додаде ќелави а знаејќи го егото на вториов ништо чудно не е ова, би требало да се среди се.

абе па да го е.ам у тоа кељаицата .. шо му згрешил.. бог да чува , иако не веруем дека се некои посериозни работи и се надевам дека се ке се среди коа ке им се олади мозокот ке сватат дека секаде каде што играат се колеги и ке си пружат рака ГАРАНТИРАМ :)

Анчелоти ако оди во Реал јас се откажувам.Во Милан едвај чекаат да го избркат,а Реал канта како и секогаш.Хуан де Рамос засега е супер,со нови засилувања ќе имаме екстра состав.По мој вкус моментално Диего во топ форма.:wink:

Анчелоти е голем тренер, мислам непотребен во моментов.

Тоа е, очигледно Хунти не трпи тоа што го прави Робен (себичење). И со право се лутел, не приметив дека му префрлил нешто ама приметив дека во неколку акции Хунти беше сам а овој не му даде топка (не му е прв пат). Ептен е себичен, кога почна пред неколку кола да додава и да игра тимски видовме во каква форма беше, а еве сега пак почна по старо. Треба да му даде на дознаење некој...

Anceloti? NO, thanks!

Тоа е, очигледно Хунти не трпи тоа што го прави Робен (себичење). И со право се лутел, не приметив дека му префрлил нешто ама приметив дека во неколку акции Хунти беше сам а овој не му даде топка (не му е прв пат). Ептен е себичен, кога почна пред неколку кола да додава и да игра тимски видовме во каква форма беше, а еве сега пак почна по старо. Треба да му даде на дознаење некој...

Anceloti? NO, thanks!
Такоб си е типот.Не,добро е некогаш да се има таков играч кој може да повлече сам,но за се има граници.

Такоб си е типот.Не,добро е некогаш да се има таков играч кој може да повлече сам,но за се има граници.

Абе добро е да се има такви играчи, но овој Робен претеруе све границе.И Робињо беше као него па со никого ни се закара ни се истепа...:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom