CaMeC
Рамос - 4
Се гледа дека врска немаш од фудбал поубо не пишивај.pa neli kaza oti samo ronaldo igra vo man ... i jas ti go nabrojax timo ...... a tuka spaga i ronaldo ..
a boldiraniov e vtoriot golman poljako kuszczak

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се гледа дека врска немаш од фудбал поубо не пишивај.pa neli kaza oti samo ronaldo igra vo man ... i jas ti go nabrojax timo ...... a tuka spaga i ronaldo ..
a boldiraniov e vtoriot golman poljako kuszczak
Харгривс...А овој харгруесе кој е?
Харгривс...
На крај вие ќе плачете..
Побарај на радиомк песна од кисми- две очи расплаканиХаргривс...
На крај вие ќе плачете..
Харгривс...
На крај вие ќе плачете..
Погрешно разбрале, се враќа да си ги земе стварите :smir:
Па да, мора да се поздрави со нив, не верувам така да си отиде.se vraka kaj soigracite .. kaj trenerot sto go napravi igrac.... se vraka vo svojot dom ... da igra .. da osvojuva tituli .... i neznam koj ne se razbira od fudbal .......
Па да, мора да се поздрави со нив, не верувам така да си отиде.
За што, за Роналдо???? ХАХААХАХХАХАХАХХА!!! Абе носи се и ти и Роналдо и Хархггјсвис и тој голманот КУРЧАК!
Ај по реднемам овде пишувано одамна ама еве се осмелив да ви пишувам.Роналдо е моментлно играч на Манчестер Јунајтед и само ако се случи евентуален трансфер би бил ваш.ако го земите Роналдо ќе биде огромна грешка како Бекам,Фиго,Роналдо...пак ја враќате старата политика од пред 4-5 години т.е купување на скапи звезди и после крив ќе ви е некој заради слабите резултати како годинава што беше Барса со трансферот на Анри.значи вие сте во загуба ние не,за играч ќе дадете 100 милиони евра кој подоцна нема да ги оправда тие 100 милиони,зашто слободата во Мен Ју што му ја дава не верувам дека ќе му ја даде Шустер,ќе се понаша како скапа звезда,а во Мен Ју е играч како сите и не е ништо повеќе од другите.а со тие 100 милиони ние ќе можеме да земеме 5 играчи кој би изиграла подобра сезона одколку Роналдо во Реал.зашто не ја смените и вие трансфер политиката,со купување на млади надежни играчи како Снјадер,Игуаин и компанија,туку се враќате во стариот стил???со пари сега не се купуваат титули како порано,сега квалитетот ги носи титулите.па затоа размислите што би било потоа.позз
Ај по ред
Фиго и Роналдо беа грешки? ХМ
100 милиони нема да бидат дадени, а со тие пари може да купите и десет играчи, ама нема да бидат како Роналдо. Сфатете го тоа, Роналдо е најголем виновник за ланскиот успех на Манчестер. Незнам зашто го споредувате Роналдо со Бекам, кога се работи за сосема друг тип на играч. Слободата ќе ја има и во Реал, само нема да може да постигне толку голови колку со Манчестер, зошто сепак, во Реал постојат напаѓачи. Роналдо има 23 години, и тоа мислам дека спаѓа во млади надежни играчи. Не се секирај ти за Реал, глеј си го Манчестер.
И веќе кога ја спомна Барса, Анри сигурно не е крив за резултатите што ги постигна годинава.
Прочитај го ова уште еднаш, глупаво е.можда помеѓу Бекам и Роналдо има разлика во стилот на игра,ама сепак пази играат на иста позиција,десно крило