- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.814
- Поени од реакции
- 9.665
Роналдо кога дојде во Реал, Реал освои примера, Роналдо беше топ стрелец. Исто и Бекам освои примера со Реал.
Ако си го гледал Реал сезонава, ќе видиш дека никој не игра фиксна позиција, значи Реал оваа сезона немаше класично десно крило, Робињо имаше иста функција како што имаше Роналдо во Манчестер.
Прочитај го ова уште еднаш, глупаво е
Кажи ми како Руд се снајде толку добро во Реал? Еве и на Хајнце му успеа? Кажи ми една добра причина зашто Роналдо не би се снашол во Реал. Португалец е, играше во Португалската лига пред да отиде во Манчестер. Стилот на игра во Шпанија е многу сличен, зашто не би играл добро во Шпанија ? Зидан дојде како ѕвезда во Реал. Се снајде ? Не е проблем ако имаш една или две ѕвезди во тимот. Реал тогаш се изнакупи ѕвезди, затоа го имаше тој проблем. Сосема друга ситуација од тогаш, времето ќе покаже.
На крај ако толку не ви е гајле за Роналдо зашто се мучите да пишувате постови? Немој само да ми кажеш дека за Реал се секираш?
Не пиеме нафта ние.
што е глупаво??Бекам игра исто ко Роналдо???Роналдо е побрз,Бекам беше попрецизен.на која позиција играат ???десно крило.ште е глупаво?
ок ќе покаже времето иначе не се секирам за Реал не бери гајле