Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле, се скинав од смеење... :pos::pos:
Уште да беше вистина, и ќе умрев од смеење.. :pos2:

Кажи, не се срами..
Само да не кажеш дека си прочитал на Сан дека е официализиран трансферот ? :)

Не бе, заеби, нејќам на душа да те носам.

Koga ke prestanete da mu zaviduvate na Manchester. Oti se po jaki oti ne vi go davaat Ronaldo. Cela vecnost sie plackovci
:pos2::pos2::pos2:

никој не го побара Роналдо :), тој сам се понуде. знајте дека ако го продајте Роналдо манчестер ќе пропадни и зато цело време го дрвите тука во фан клуб реал

Мал Еуро 08 бриф :)
Играчите на Реал засега имаа постигнато најмногу голови, поточно 7, Руд 2, Снајдер 2, Робен, Пепе и Де Ла Ред по еден.
Во игра се уште Рамос и Мецелдер, а Икер е голманот со најмалку примени голови, фантастични бројки за Мадридистите :tv:

Koga ke prestanete da mu zaviduvate na Manchester. Oti se po jaki oti ne vi go davaat Ronaldo. Cela vecnost sie plackovci
:pos2::pos2::pos2:
Ама овие на крај шо се смеат, и на тебе и на Чомбе не ги сфаќам. Ништо смешно не пишувате, а ги ставате тие. brain farts?

Играчите на Реал засега имаа постигнато најмногу голови, поточно 7, Руд 2, Снајдер 2, Робен, Пепе и Де Ла Ред по еден.
Во игра се уште Рамос и Мецелдер, а Икер е голманот со најмалку примени голови, фантастични бројки за Мадридистите :tv:

Fucking A!!!

*ДО НАВИВАЧИТЕ НА МАНЧЕСТЕР: Aј олабавете малку...ако пишувате само да не сер*те, не ни пишувајте. Никој неќе да ви го УКРАДЕ Роналдо, туку ние сакаме легално да го купиме, ако и само ако одлучи сам дека му е време да смени средина.

И мене (верувам и на сите други) ќе ни биде жал ако го продадеме Робињо, ама тоа ти е...Ни ја, ни вие, ни било кој не е газда на клуб, па да си игра qurac.

Затоа набљудувајте, лутете се, ама не навредувајте...макар и тоа било индиректно.

Ајде NanI да видиме шо постигнале играчите на манчестер?Ете глеј на реал па после кажи ми за манчестер?Нани и роналдо колку ги величеа па и виие и шо напраи ниши ај роналдо колку толку.

Ама овие на крај шо се смеат, и на тебе и на Чомбе не ги сфаќам. Ништо смешно не пишувате, а ги ставате тие. brain farts?

Проблеми братче, што ќе праеш. Гледам на нивниов фан клуб, се радуваат ли се радуваат за титулава у ЛШ после 100 год. А и секој втор збор им е РЕАЛ МАДРИД! АХХАХАХ! Тоа ти е, кога имаш страв од некого, од уста не го ваѓаш!

Го заборави едниот на Роналдо :wink:

Според Ас, Калдерон изјавил дека мисли дека трансферот на Роналдо ќе биде околу 85 милиони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom