Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Глупости, веќе преку глава ми е од веснициве. За Роналдо предлагам, Салгадо, Балбоа и Баптиста.

Ај бе престанете со тој Роналдо ме пукнавте сега Робињо ке потпиши нов договор и не ни треба Роналдо

Во ред ни е одбраната бе. Пепе Канаваро Мецелдер Хајнце Марсело Рамос Торес Салгадо. Имаме 3 за десно (Рамос Торес Салгадо), 3 за лево (Марсело Торес Хајнце) и 5 (Рамос Пепе Мецелдер Хајнце Канаваро) за средина.
За нападот, не ни треба, мислам најисплатливо ке е Хунтелар да го земат и да го остават на Ајакс, исто како што направија со Гарај.

Епа и јас тоа викам де. Имаме одбрана за извоз, годинава се случи тоа, Метцелдер се повреди но пак добро беше. За 1 год. Канаваро аут, Гарај ин и одлично. Хунтелар да го земеме уште од сега, Руд и Раул тешко дека можат да издржат цела сезона, особено во иста форма.

Robinho, Ramos, Diarrà & €50m For Ronaldo - Marca
Мислам дека ја претераа :uvo:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=710882

Ма кој ги ебе, незнам и што ги читате. Ајде до сега некако да се веруваше, Реал е спремен да даде и до 70 мил, ама сега, не да ја претераа. Не очекував ова.

Досадно му е на типците од goal.com и си препишуваат од Марка уште сабајле...
Не се замарајте со тие, читајте си ја официјалната страна на Реал и поубаво ќе си живеете. :)

Па се гледа дека е шпанска, ама треба некој да ја отвори... :)

Ako e ova vistina , Diarra+Ramos+Robinho+50Mill = C. Ronaldo , znachi deka nekoj vo uprava ima problemi so glavata.
Pa dobro be , so cela pocit kon C.Ronaldo(deckoto imase extra sezona vo Premier i e odlicen igrac), ama jas lichno ne bi go menuval ni samo Ramos za nego!
Do koga be vaka? Pa za ova trio+50Mill , licno gospod da sleze da go oblece beliot dres , neznam dali vredi.
Se se nadevam deka e samo shpekulacija.Vo sprotivno , kinam clenska karta! Dosta gi trepev "El Galacticos".Ne sum spremen za ushte edna "sapunica" da napravat od Real Madrid.

C.Ronaldo NE TREBA.Takos igrac ne mu fali na Real Madrid.(tocka)

Ako e ova vistina , Diarra+Ramos+Robinho+50Mill = C. Ronaldo , znachi deka nekoj vo uprava ima problemi so glavata.
Pa dobro be , so cela pocit kon C.Ronaldo(deckoto imase extra sezona vo Premier i e odlicen igrac), ama jas lichno ne bi go menuval ni samo Ramos za nego!
Do koga be vaka? Pa za ova trio+50Mill , licno gospod da sleze da go oblece beliot dres , neznam dali vredi.
Se se nadevam deka e samo shpekulacija.Vo sprotivno , kinam clenska karta! Dosta gi trepev "El Galacticos".Ne sum spremen za ushte edna "sapunica" da napravat od Real Madrid.

C.Ronaldo NE TREBA.Takos igrac ne mu fali na Real Madrid.(tocka)

И јас не би го менувал,

и шпекулација е биди сигурeн во тоа :)

не ми се верува да бара толку многу...30 милиони:nesum:

klime7 напиша:
Се согласувам со повеќето од вас за Хунтелар, ни треба некој напаѓач кој ќе биде замена за РВН,Раул и Гoнзало:)
Останатиот дел од тимот е ТОП,
не ни треба ниту среден ред,
ниту одбрана, повеќе(по доаѓањето на Гарај)

Изминатава сезона средниот дел од тимот се мачеше со многу повреди, па пак го одбранивме трофејот без проблем :real:
така да, што и да се случи следната сезона не вервам дека може полошо да ја поминиме (со повреди мислам),
а трофеите ќе си дојдат секако :)

да во право си, треба некоја млада страшна замена за РВН и Раул, инаку среден ред не ни треба евентуално некој шо игра дефанзивна средина, ама тука се Гаго и Диара (Шустер вчера изјави дека останува). а за Гарај шо велиш, да супер, ама од наредната сезона ќе игра за нас, сега останува во Сантандер на позајмица, така да ќе ни треба еден централен дефанзивец и плус да ги задржиме тие шо ги имаме.

Хунтелар=Нистелрој

Ист тип на играч надвор од шеснаесетник немаат дадено гола, ама затоа внатре неприкосновен. Достојна замена на Нистелрој само незнам дали на Реал му е потребен таков напаѓач.

Иначе Кварезма во најмала рака 40 милиони евра

familia_espera_Cristiano_diga_Madrid.jpg

Фамилијата на Кристијано очекува тој да потпише за Реал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom