Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред ни е одбраната бе. Пепе Канаваро Мецелдер Хајнце Марсело Рамос Торес Салгадо. Имаме 3 за десно (Рамос Торес Салгадо), 3 за лево (Марсело Торес Хајнце) и 5 (Рамос Пепе Мецелдер Хајнце Канаваро) за средина.
За нападот, не ни треба, мислам најисплатливо ке е Хунтелар да го земат и да го остават на Ајакс, исто како што направија со Гарај.
Robinho, Ramos, Diarrà & €50m For Ronaldo - Marca
Мислам дека ја претераа :uvo:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=710882
Не се замарајте со тие, читајте си ја официјалната страна на Реал и поубаво ќе си живеете.![]()
Ako e ova vistina , Diarra+Ramos+Robinho+50Mill = C. Ronaldo , znachi deka nekoj vo uprava ima problemi so glavata.
Pa dobro be , so cela pocit kon C.Ronaldo(deckoto imase extra sezona vo Premier i e odlicen igrac), ama jas lichno ne bi go menuval ni samo Ramos za nego!
Do koga be vaka? Pa za ova trio+50Mill , licno gospod da sleze da go oblece beliot dres , neznam dali vredi.
Se se nadevam deka e samo shpekulacija.Vo sprotivno , kinam clenska karta! Dosta gi trepev "El Galacticos".Ne sum spremen za ushte edna "sapunica" da napravat od Real Madrid.
C.Ronaldo NE TREBA.Takos igrac ne mu fali na Real Madrid.(tocka)
klime7 напиша:Се согласувам со повеќето од вас за Хунтелар, ни треба некој напаѓач кој ќе биде замена за РВН,Раул и Гoнзало
Останатиот дел од тимот е ТОП,
не ни треба ниту среден ред,
ниту одбрана, повеќе(по доаѓањето на Гарај)
Изминатава сезона средниот дел од тимот се мачеше со многу повреди, па пак го одбранивме трофејот без проблем :real:
така да, што и да се случи следната сезона не вервам дека може полошо да ја поминиме (со повреди мислам),
а трофеите ќе си дојдат секако![]()