Абе шо е Пепе толку посебен за 30 милиони евра?
Нели е ПОСЕБЕН 

[youtube]ZJdjgQ6YN6I[/youtube]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе шо е Пепе толку посебен за 30 милиони евра?
Браво за тебе,одличен доказ за квалитетот на ПепеНели е ПОСЕБЕН
[youtube]ZJdjgQ6YN6I[/youtube]
Е вака и од мене едно мислење за сагава со Роналдо!!! Пцујте ме шо сакате праите ама знаете дека ја кажувам вистината!
Реал иако многу ги поштуев ме разочараа последниве два месеци!!! Како што вика и самиот Фергусон Реал Мадрид немаат класа и морал!!! Со кое право го сметаат Манчестер за нешто подоле од нив???
Да не имаат подобар менаџер од Манчестер???
Да не имаат поубав стадион???
Ако Реал е голем клуб како што претендира ќе си најдат друго талентче и ќе го развијат како шо Манчестер го направи Роналдо ИГРАЧИШТЕ!!!
Вршат притисок преку тоа глупите медиуми како да се работи за Ацо Стојков и Дебрецен!!! Ова е Манчестер бе луѓе!!! Отсекогаш се однесувале со почит спрема Реал! Зошто не можат да ја вратат таа почит не ми е јасно!!!
Ви го дадовме Бекам!
Ви го дадовме Нистелрој (еден од главните виновници за титулата лани)
Ви го дадовме Хајнце!
Шо сакате повеќе???
У пм се изнервирав!!! :salut:
Не,ама не ми се свиѓа ич играчот. Инаку и јас сум за Реал,ама го сметам Пепе и Мецелдер за промашени. Но тоа е мое мислење и те молам не реплицирај ти вака ти нака
Добро де се разбираме!!! Ама како и да е, во право сум!!! И тоа весниците шо го пишуваат се потекнува од Реал!!! Знаеме како оди тоа!!!
Првен вознемири го играчот преку медиумите!!!
Почекај да побара трансфер!!!
Купи го!!! :kesa:
Е вака и од мене едно мислење за сагава со Роналдо!!! Пцујте ме шо сакате праите ама знаете дека ја кажувам вистината!
Реал иако многу ги поштуев ме разочараа последниве два месеци!!! Како што вика и самиот Фергусон Реал Мадрид немаат класа и морал!!! Со кое право го сметаат Манчестер за нешто подоле од нив???
Да не имаат подобар менаџер од Манчестер???
Да не имаат поубав стадион???
Ако Реал е голем клуб како што претендира ќе си најдат друго талентче и ќе го развијат како шо Манчестер го направи Роналдо ИГРАЧИШТЕ!!!
Вршат притисок преку тоа глупите медиуми како да се работи за Ацо Стојков и Дебрецен!!! Ова е Манчестер бе луѓе!!! Отсекогаш се однесувале со почит спрема Реал! Зошто не можат да ја вратат таа почит не ми е јасно!!!
Ви го дадовме Бекам!
Ви го дадовме Нистелрој (еден од главните виновници за титулата лани)
Ви го дадовме Хајнце!
Шо сакате повеќе???
У пм се изнервирав!!! :salut:
Дај да го видам АвионотА супер купот со Валенсија кога го играме?
Инаку подготовките се супер вчера ги гледав, ќе биде жустро на Емирати, и немајте галје за многуте патувања, то авионот им го имате ли видено
![]()