Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Се сеќавам :) Тој за тоа и беше донесен, али имаше повеќе играчи за таа позиција па ај го прекомандуваа понапред, дури и централно у средина одигра неколку утакмици, али очигледно е дека не е за крило, нека работи на дефанзива и ќе го биде. :)

Многу лесно паѓа за да игра лев бек, како крушка е.

Многу лесно паѓа за да игра лев бек, како крушка е.

Сега кога спомена паѓање....Хантерот како крушка паѓа. Секоја топка што ја фати/доби беше со паѓање.:uvo:

Eдна молба од мене,
Да не го спомнувате Кака на темава, освен ако не официјално потпише..кога и да било. Нека не биде спомнуван ич..:smir:

РЕАЛ казнет со 3 000 евра поради расистички испади на натпреварот со Осасуна.Казната е поради фашистички испади на публиката кои скандирале смрт за Осасуна,гасна комора и фашисти засекогаш.Не знам што им текнало на навивачите тоа ама ете се случило:)

Некои функционери се бинат против оваа казна за РЕАЛ затоа што Кануте поради истакнување на дресот со "ПАЛЕСТИНА" доби 3000 евра казна,а РЕАЛ сега добива казна 3000 евра и дека тоа е многу блага казна всушност не е ни казна за РЕАЛ.

Interesantno je da su dve od tri njegove buduće mete trenutno u klubovima koje je Perez "orobio" početkom decenije. Ako uspe da Barseloni uzme Mesija posle Luisa Figa, a Mančester junajtedu Ronalda posle Dejvida Bekama, onda je stvarno kralj!

Što se tiče Kake, na propalom pokušaju Mančester sitija se pokazalo da je brazilski majstor dostupan za odgovarajuću cenu.

Не гледам зошто е "краљ"....би било добро да донесе еден од овие со исклучок на џуџето.Јас би го преферирал Кака, но сепак би сакал да видам една варијанта од понуда Рибери,Бензема/Агуеро:helou:

Уште сеа започнува со кампањата Дебелино Перез. цреп.

Не гледам зошто е "краљ"....би било добро да донесе еден од овие со исклучок на џуџето.Јас би го преферирал Кака, но сепак би сакал да видам една варијанта од понуда Рибери,Бензема/Агуеро:helou:
Агуеро не! :)

Заш бе не што му фали на газлето...освен што се повредува кога ќе го види Меси дека влегува на терен?:kesa:

Edit:
Mijatovic battling to keep Real Madrid job:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom