Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
:nesvest: Аууу не е можно да го исфиркувале....јас не чув ај ако има некој доказ нека постира. Баш е глупо да се исфиркува еден играч а ако се знае дека имаме повеќе дрвца кои се виновни за постигнатите релузтати...во прв ред Хајнце(месечар)

Браво за победата, прво полувреме беше катастрофа второ бевме подобри, Робен ѕвер, Марсело многу подобро игра офанзивно би требало лево крило да го става Рамос повеќе. Иначе мислам дека во Премиера немаме веќе шанси оваа година Барса се залетаа газат се пред себе.

Зошто бе да го исфиркуваат? Добро изигра овој натпревар, а и претходните не беше лош. Сигурно не полош од Хајнце. :)

Кога влегуваше му свиркаа, не после тоа.

Some fans whistled and booed when you came on to play. It seems the Bernabéu expects more from you.
Marcelo: There's only one thing on mind: I know it's important to play to please the fans, but I my duty is foremost to please the Club, my family and myself. I don't care if the fans whistle.
:toe:

g0120.jpg

Кој чека ќе дочека :tv:

Колку само ги замразив Марка тоа чудо едно.

После ќе зборат, на страната од Реал биле :)))))

Не верувам во трансфер на Кака во Реал само шпекулации, но би сакал да дојде но ако дојде без двоумење отиде ВДВ, така да среќа у несреќа:pos2:

Нема да се вклопи во системот на Хуанде. Се надевам некој од кандидатите ќе ги искористи Бензема и Рибери, тогаш гласам за нив :)
Да можев...

Кој се` може да гласа за претседател?

Pi es. Na Darko 100sport

files

Ѕвер

Колку што знам можат да гласаат само членови на клубот, оние кои купиле членска карта.

Најс тату патем :)

И една смешна фотка, во име на предавникот.
roncomicio0.jpg

Не е Кака како Робињо ваш за пари одма да трча..:toe:

Не е Кака како Робињо ваш за пари одма да трча..:toe:
Прво Робињо не е наш.
Второ, да не беше чичко Берлускони сега ќе го гледавме Кака на презентација во Манчестер. Може мислите дека ова што се случи е безначајно, ама Кака остана верен на Милан, а Милан не му врати со иста мера. Мене ми мириса на трансфер на лето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom