Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Нормално, Перез без Зидан нема шанси да тепа. А со него шансите му се над 60%, и ќе спомне некое име од играчи и ете ќе го изберат :)

Одамна го знаеме детево, голема надеж е на Реал :)

И јас имам слушнато но го немам гледано...хих нешто во стил на Рамос игра:vozbud:

Слабо игра Опаре во Кастиља сезонава, не напредува како што се очекуваше... али млад е, има време за него.

Незнам дали е точно но некаде пред нова година на страната на Реал читав дека Опаре е повикан за првиот тим на Реал.

Опаре беше повреден скоро цела сезона, таман доби шанса, изигра неколку солидни натпревари, беше повикан да тренира со првиот тим, и повторно заработи повреда.

Еве како Перез повторно се обидува да стане претседател, и се посигурен сум дека ќе му успее тоа!

Kaka, Mesi i Kristijano - novi "galaktikosi"?

А што ќе дојде Меси во Реал, нека сонува за тоа само...нека си лета чоекот!

Абе у Реал така се станува претседател, ке ветат големи имиња и ајдее ке ги изберат, а од ветените фудбалери ни еден во Реал.

Btw ова со Меси нема шанси како може така да лажат, Меси никогаш во животот не би играл за Реал во чест на Барса. За Кака и Роналдо можно е да дојдат во Реал.

А иначе многу ме плаши ако дојде Перез бидејки он се купува ѕвезди, ке го наполни тимот со ѕвезди и после шо ке прават Снајдер,Диара.... сите ќе ги продадат како кучиња.:nesum::kesa:

Па затоа и се молим да не дојде Перез, зошто ќе летаат играчи како Гаго, Игуаин, Марсело, Торес и остали кои не се “ѕвезди“, а ќе донесе некои како Бекам кои ќе играат за пари само!

Гаго и Игуаин нема шанса, другиве ќе останат исто. Нели ви текнува, Зиданци и Павонци :)

А иначе многу ме плаши ако дојде Перез бидејки он се купува ѕвезди, ке го наполни тимот со ѕвезди и после шо ке прават Снајдер,Диара.... сите ќе ги продадат како кучиња.:nesum::kesa:

Па ваљда ја научил лекцјата дека имињата не играат сами по себе, треба тим, не галактикоси.
Инаку човекот е многу влијатален во Шпанија и одличен бизнисмен, доколку е избран и спортскиот дел од работата му го препушти комплетно на тренерот и спортскиот директор ќе биде совршен претседател, али чисто сумљам дека го гризе совеста, најверојатно пак ќе си тера по старо.

Најдобро што може да ни се случи сеа е да освоиме ЛШ, така кандидатите нема да ја засноват цела кампања на предизборни ветувања од типот “Ќе го купам Бензема“, туку ќе треба да имаат конкретен спортски план, проект за како планираат да го водат клубот, пошто имиња нема да запалат, оти нели веќе ќе ги имаме потребните за освојување на Европа.
Има време како и да е, рано е да си правиме мозочна гимнастика :)

Ако го изберат Перез, што е и многу веројатно, овај 100% сум сигурен дека ќе тргне и по Меси, како што направи и со Фиго во 2000 или 2001 година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom