Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Прво Робињо не е наш.
Второ, да не беше чичко Берлускони сега ќе го гледавме Кака на презентација во Манчестер. Може мислите дека ова што се случи е безначајно, ама Кака остана верен на Милан, а Милан не му врати со иста мера. Мене ми мириса на трансфер на лето.

Сејм хиер:jaj: Каква рекронстукција ќе има ова лето аууу...еден до два звучни трансфери.:pipi:

Сејм хиер:jaj: Каква рекронстукција ќе има ова лето аууу...еден до два звучни трансфери.:pipi:

Е богами на лето ако не се праи ремонт во Мадрид незнам кога ке е. Прво ќе се гласа за претседател, после трансфер планови...има многу за работа.
Според мене летово би сакал си заминат:

-Saviola -----€7.000.000
-Heinze -----€5.000.000
-Drenthe-----€12.000.000

А би сакал да дојдат:

-Benzema-----€45.000.000
-Ronaldo -----€85.000.000
-и некој добар бек(до €15.000.000)

И со овој тим догодина одиме на триумф во ЛШ, а и во Премиера

Е богами на лето ако не се праи ремонт во Мадрид незнам кога ке е. Прво ќе се гласа за претседател, после трансфер планови...има многу за работа.
Според мене летово би сакал си заминат:

-Saviola -----€7.000.000
-Heinze -----€5.000.000
-Drenthe-----€12.000.000

А би сакал да дојдат:

-Benzema-----€45.000.000
-Ronaldo -----€85.000.000
-и некој добар бек(до €15.000.000)

И со овој тим догодина одиме на триумф во ЛШ, а и во Премиера

На пример Филип Лам:vozbud:

ovoj potpredsedatelot so bese ako saka da stane siguren predsedatel mora da dovede nekoe golemo ime vo Real Madrid

не се будали јуве да го зимаaт,цело време е повреден а у Италија нема ни да заигра:) Гатузо ќе го прегази:pos2:

Незнам дали го пратиш Реал, но оваа сезона Робен не е бил повреден така подолго време мислам еднаш дека беше само околу 2 недели.

Marcelo:"I feel comfortable in my new position"

Тоа значи дека од сега ке игра лево крило:vozbud::vozbud:
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...icia/Marcelo_to_Realmadrid.com_2009-01-20.htm

Уф, е ова го чекав едвај :) Абе гледа Рамос не е слеп, увидел дека не е за во одбрана и нормално сега ќе си игра крило. Очекувам да добива шанса и да покаже што знае.

Значи во лето нов лев бек. Би сакал и нов десен, Рамос да оди во средина со Пепе.
За десен веќе го бендисав Ираола, за лев повторно ќе биде тешко.

Незнам дали го пратиш Реал, но оваа сезона Робен не е бил повреден така подолго време мислам еднаш дека беше само околу 2 недели.

Marcelo:"I feel comfortable in my new position"

Тоа значи дека од сега ке игра лево крило:vozbud::vozbud:

Уште да научи да дава голови со таа лева нога супер ќе биде:tv:

Значи во лето нов лев бек. Би сакал и нов десен, Рамос да оди во средина со Пепе.

Лев бек Лам или Варгас од Фиорентина. За десен незнам дали треба, со оглед на тоа што Ласс игра супер и по десно, ќе се вратат наредна сезона за средина и Мамаду и Де ла Ред, така да може само централен бек да се земе, десен нема потреба.

Уште да научи да дава голови со таа лева нога супер ќе биде:tv:

Е добро бе се дешава, промашил промашил тоа е :) И Игуаин промаши добра шанса па не рече никој ништо :) Се надевам дека ќе се покаже супер како лево крило.

btw, ме радува што ВДВ почна да игра добро, завчера изигра според мене одлично. Нека продолжи така само, да го замени Снајдер малку кој се гледа дека е заморен и дека му треба малку одмор.

Ласс игра далеку од супер на десна страна, на минатава утакмица направи неколку опасни грешки на тоа место. Лам би бил супер, само што и тој е лесно повредлив, а Варгас не се покажа баш во Фиорентина.

Ипак рано е, може и Марсело ќе се покаже подобро во дефанзива.

Ја не би одел на ова, Рамос е далеку подобар како десен бек, во средина кога игра е добар само игра 1-1, инаку е тапа, не знае да се позиционира, особено при прекини и центаршутеви од игра, многу лесно му бега притивникот во такви ситуации, догодина Гарај-Пепе ќе биде линија од соништата :)
Десно освен Рамос може да покрие и Торес, така да добри сме таму, за лев бек и јас си размислувам, во краен случај би го ставил и Дренте таму, бидејќи детето реално гледамо нема мозок за да игра крило, или ај поблаго кажано не е доволно креативен, а е многу брз и цврст, знае добро да се загради, доколку се подобри во дефанзива ќе добиеме страшен лев бек, али ова е само претпоставка нормално.

Ја не би одел на ова, Рамос е далеку подобар како десен бек, во средина кога игра е добар само игра 1-1, инаку е тапа, не знае да се позиционира, особено при прекини и центаршутеви од игра, многу лесно му бега притивникот во такви ситуации, догодина Гарај-Пепе ќе биде линија од соништата :)
Десно освен Рамос може да покрие и Торес, така да добри сме таму, за лев бек и јас си размислувам, во краен случај би го ставил и Дренте таму, бидејќи детето реално гледамо нема мозок за да игра крило, или ај поблаго кажано не е доволно креативен, а е многу брз и цврст, знае добро да се загради, доколку се подобри во дефанзива ќе добиеме страшен лев бек, али ова е само претпоставка нормално.

Па Дренте првите утакмици за Реал ги играше како бек. Ако се сеќавате против Атлетико изигра одлично како лев бек, и уште неколку утакмици подоцна. Но самиот сакаше да игра крило, и од кога почна да игра крило се изгуби. Нема дриблинг за да игра на таа позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom