- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
за карти имаш од Реал од страната на 6 дена пред утакмицата за сите обични смртници( a сега ќе имаш сигурно, пошто слаб е интересот за гледање) , а пред тоа идат за тие социосите што се, на месец пред утакмица, на 2 недели некаде се за пењите..Некој да каже искуство што присуствувал на Бернабе утакмица? Од 28ми до 5ти ќе сум во Мадрид и ќе ја гледам со Гетафе дома па ако може некој да каже како е за карти, дали се наоѓаат лесно или да им пишам на овие од Пењата? Како се движат цените и кој ред е најдобар за гледање?
Е сеа, имаш опција преку Пењата од МКД да си имаш сигурна, иста цена ти е, само ќе одеш пред тоа некој ден у стадионо у едни канцеларии да ја подигнеш...
Друго, најдобро ти е да земаш карта над тие фановите што се позади голо,за да осетиш добро навивање, иначе на сите други места е ко на кино

Цените се рангираат според рангот на екипите, има 3 степени, прв ти се барса,атлетико и сличните, втор ти се средните екипи од табелата, трет долните. и од тоа се цените.
Почнуваат од 30 па до даље.
30 ти се мислам најгоре, шо не би ти преопрачал, некако многу е далеку..после подолку 3ти прстен имаш 50, втор 80, и првите доле 110 мислам беа..
Јас бев втор прстен за 60 ако не беше тогаш,позади гол,ептен блиско беше..углавно најбитно ти е да бидеш на страната на фановите, и да има добар амбиент..а за тоа, најдобро е да ги контактираш пењата.
и ќе ти објаснат цените како се за гетафето...мислам оти за до 50евра ќе имаш ептен добро место таму...
И само да не си најгоре, друго се е супер..моја препорака, барај кај фановите што се, да не си до некој дедо со пура шо ќе те чурли цела утакмица...јас башка дека имав тоа со прстено трема,не го осеќав многу,ама мирисат многу...

Последно уредено: