Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да каже искуство што присуствувал на Бернабе утакмица? Од 28ми до 5ти ќе сум во Мадрид и ќе ја гледам со Гетафе дома па ако може некој да каже како е за карти, дали се наоѓаат лесно или да им пишам на овие од Пењата? Како се движат цените и кој ред е најдобар за гледање?
за карти имаш од Реал од страната на 6 дена пред утакмицата за сите обични смртници( a сега ќе имаш сигурно, пошто слаб е интересот за гледање) , а пред тоа идат за тие социосите што се, на месец пред утакмица, на 2 недели некаде се за пењите..
Е сеа, имаш опција преку Пењата од МКД да си имаш сигурна, иста цена ти е, само ќе одеш пред тоа некој ден у стадионо у едни канцеларии да ја подигнеш...

Друго, најдобро ти е да земаш карта над тие фановите што се позади голо,за да осетиш добро навивање, иначе на сите други места е ко на кино :D
Цените се рангираат според рангот на екипите, има 3 степени, прв ти се барса,атлетико и сличните, втор ти се средните екипи од табелата, трет долните. и од тоа се цените.

Почнуваат од 30 па до даље.
30 ти се мислам најгоре, шо не би ти преопрачал, некако многу е далеку..после подолку 3ти прстен имаш 50, втор 80, и првите доле 110 мислам беа..
Јас бев втор прстен за 60 ако не беше тогаш,позади гол,ептен блиско беше..углавно најбитно ти е да бидеш на страната на фановите, и да има добар амбиент..а за тоа, најдобро е да ги контактираш пењата.
и ќе ти објаснат цените како се за гетафето...мислам оти за до 50евра ќе имаш ептен добро место таму...
И само да не си најгоре, друго се е супер..моја препорака, барај кај фановите што се, да не си до некој дедо со пура шо ќе те чурли цела утакмица...јас башка дека имав тоа со прстено трема,не го осеќав многу,ама мирисат многу... :D

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ob1
За утакмицава со ПСЖ се надевам дека Зидан ќе оди со 4 - 4 - 2. Така што би играл и Асенсио, а Бејл би улетал место Бензема. Исто, не би го играл и Касемиро, ликот е одличен ко деструктивец, али технички слабо поткован фудбалер. Значи не знае да ја подава топката ко што треба и често губи посед кога топката е кај него. За офанзивна екипа ко ПСЖ пред се мислам дека треба да имаш средина која што ќе може да се брани у транзиција од напад во одбрана и средина која што ќе може што подолго да ја држи топката во нозе. А моментално таква средина гледам во Асенсио, Крос, Ковачич и Модрич. Крос и Ковачич би биле нешто ко дупли пивот, а Асенсио би ја имал улогата што ја имаше Ди Мариа на времето.

знаејќи го Зизу, ќе си испадне со неговата стандард формација со ббц напред, и Модрич, Крос и Касемиро средина...назад не е вежно кој е, сеедно примаме голови...
мислам подобро би било да испаднеме со истата формација од саботата...Касемиро не е на ниво сезонава, а Асенсио најдобро функционира кога игра позади тројката или двојката напред, а не како крило..
што и да се случи, ќе има големи промени на лето, само се надевам ќе успее да го уигра некако Асенсио во првиот состав, во спротивно прв ќе си побара трасфер..

И јас мислам дека ББЦ напред ќе биде, позади нив со Крос,Модриќ и Касемиро.
Не верувам да отстапи од ,,гала,, составот..

Башка да има алиби за нивно продавање ако не отпдне ПеСеЖе...

MAДАААААААААААА јас пак че кажам.. 4:1 :D :D

Ако е до Зидан, не треба ни да се постави прашање дали би го играл Бензема од почеток. Зошто би размислил два пати во оваа утакмица, е тоа што ако Реал изгуби од ПСЖ дома уште бетер ќе го навлече гневот на навијачите. На Бензема сите му го собираат, па дури и ако он нема реална кривица за било каков лош резултат, сите него ќе го криват. Практично ќе стави точка на својата и на неговата кариера во Реал. Ради тоа мислам во негов интерес е да го извади тимот кој што најдобро функционира во моментов

Spored mene najdobro funkcijonira timot so 4-3-3 formacija i istata postava kako sekogas. Eve sezonava najvekje kiksovi imase Real so 4-4-2 formacija, barem jas toa go primetiv.

4-4-2 оваа сезона имаат играно само против Барселона, и тоа со телето напред и Роналдо у мизерна форма. Останатите се 4-3-1-2 кога Иско играше позади Бејл и Роналдо, и 4-2-3-1 во купот со втор тим.

абе шо ја тупите за составо..знае се кој ќе е..само место Карвахал дали ќе е Начо или ќе има некоја рокада.ама пошто Зидан не е Мурињо стил, составот 99% ќе биде

Навас
Начо - Рамос - Варан - Марсело
Касемиро
Модриќ - Крос
Балето - Бензема - Роналдо

И кои состави ги правите погоре без Касемиро,..па дали сте вие нормални :D
На овој напад на ПСЖ да играш без деструктивец? па ќе те убијат, секоја одземна топка на средина би била гол..не ебавајте,....каков -таков, во или вон форма, мора да има деструктвец у тимо, а пошто е само Касемиро, ќе биде тој..​

15185592762129.jpg
[DOUBLEPOST=1518603154][/DOUBLEPOST]
https://www.instagram.com/p/BfJlS4sF8CI/

К го боли оти Македонија нема море.
Си чува децата човекот шо да прави :)

правите состави без Бензема? ама, на најозбилно, без Бензема да игра Зидан? :D

попрво ќе игра без Кејлор и со 11 играчи ко на ракомет, а не без оној со дипломатски имунитет[DOUBLEPOST=1518633014][/DOUBLEPOST]Nacho - Ramos - Varane - Marcelo
Modric - Casemiro - Kros - Isco
Ronaldo - Benzema

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom