Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Газат. Асенсио да не се срами да шутира кога има отворена позиција и да го бара Роналдо да му ја даде. Како ги бушат со Марсело по лева страна. Ама и овие не ги бива.

Кариме несреќо моја, како треба да ти ја наместат за гол да дадеш..:facepalm:

На Кара Беззема 3 пути му наместија да забие у гол, ниту еднаш не погоди. Се мислам дека три пути да уплатам лото ќе упецам еднаш седмица.:pos::pos::pos::pos:

На Кара Беззема 3 пути му наместија да забие у гол, ниту еднаш не погоди. Се мислам дека три пути да уплатам лото ќе упецам еднаш седмица.:pos::pos::pos::pos:

P3kEYw2.gif

:kafence:

па и Тричковски да играше, на таа минутажа у Реал ќе направеше еден фкинг дриблинг у 5 сезони..толку има, тој со атлетико, и толку...тој дриблинг се спомнува цело време,као демек -еее а со атлетико тогаш шо ги направи - ....господи боже, човекот е далеку од квалитетен напаѓач, а уште помалку за да игра у Реал...тој да би бил у било кој друг тим, почнувајќи од Чезена, па до некој тим како Виљареал, тој би бил резерва...

Ама тоа е...diplomatic immunity

таман за нив е... него го чекаме веќе едно добри 9 години да крене форма...да влезе во форма...да му тргне...и таман коа ќе дојде 34-35 и кога ќе мора да си оди, ќе биде у форма за кога играат тие ветераните и легендите...Е ТОГАШ ЌЕ ВИДЕМЕ КОЈ Е КОЈ!!!!111[DOUBLEPOST=1518373772][/DOUBLEPOST]
Ke se raspuka koga najmalce ke ocekuvate:D
Ти со овој ник, да не си платен од дедо Перез да шири позитивна пропаганда за горенаведениот? :D

Некој да каже искуство што присуствувал на Бернабе утакмица? Од 28ми до 5ти ќе сум во Мадрид и ќе ја гледам со Гетафе дома па ако може некој да каже како е за карти, дали се наоѓаат лесно или да им пишам на овие од Пењата? Како се движат цените и кој ред е најдобар за гледање?

Некој да каже искуство што присуствувал на Бернабе утакмица? Од 28ми до 5ти ќе сум во Мадрид и ќе ја гледам со Гетафе дома па ако може некој да каже како е за карти, дали се наоѓаат лесно или да им пишам на овие од Пењата? Како се движат цените и кој ред е најдобар за гледање?

У најгорниот позади гол најдобро би ти било. Оти имаш шанси да ја фатиш топката што ќе ја шутне Бензема, промашувајќи празен гол. Ќе имаш успомен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom