OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Ebacisce, deca po evropaMoe дете е![]()
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ebacisce, deca po evropaMoe дете е![]()

Дај најди го некако постот, да го подупимо малкуАбе, сеа ми текна дека лани на фрките со Навас и Де Геа најсреќни беа Филе и Бетмен Вмровит.
Коа му реплицирав на Бетменот дека остануваме со Навас кој е топ5 голман ми пиша некој „паметен“ одговор ко: Да бе, со него ЛШ може ќе освоите одма.
Епа освоивме пичмелиња.![]()

Кај си бе Антички Кумановец [emoji23]
Дај најди го некако постот, да го подупимо малку![]()
Немој да го хејтате Боби бој, ќе дојде @Drettica да ви каже како он ја брани Македонија од комуњари/соросоиди/пирани [emoji23]Абе, сеа ми текна дека лани на фрките со Навас и Де Геа најсреќни беа Филе и Бетмен Вмровит.
Коа му реплицирав на Бетменот дека остануваме со Навас кој е топ5 голман ми пиша некој „паметен“ одговор ко: Да бе, со него ЛШ може ќе освоите одма.
Епа освоивме пичмелиња.![]()
И ја му влегов со клизачи на истиот пост, само шо викаш ништо чудно да избришал.Барав, али не моем, можда има избришано, ќелавиот е познат по бришење.
Кумановецот се осеќа као Србин ама глуми дека е со Лафојте Македонски.Немој да го хејтате Боби бој, ќе дојде @Drettica да ви каже како он ја брани Македонија од комуњари/соросоиди/пирани [emoji23]