Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Одегард до 2021 во Реал ако прочитав точно. :D
Сакал да замини во друг клуб каде што би добивал минутажа и би се развил како играч и ги покажел своите квалитети, можна дестинација бундеслигата.
Повеќе инфо за дечково, кој клуб е заинтересиран ?

^ Ја како што читав, Одегард не смеел да замине на позајмица зошто уште немал 18 години. Не знам колку е точно, ама веројатно тоа е проблемот зошто до сега не замина на позајмица.
Ја мислев дека е преценет и дека карактерот му е гомна, ама по партиете у финишот на ланската сезона за Кастиља и на пријателскиве у прв тим покажа дека има и тоа каков квалитет. Изгледа му дошло памет и престана да го слуша татко му, кој трчаше само по паре.
Штета ако стварно не може да замине на позајмица заради годините (иако ова ми е малку чудно, немам слушнато за ова до сега) и остане уште една година у трета шпанска лига.

пред јануари треба да наполни 18 години, и би требало на зимо да отиде на позајмица....
а за тоа дека не смее, не е точно, туку страв им било на клубовиве, поради некои строги правила за малолетни фудбалери, впрочем и суспензијата за трансфери што ја доби барса, и што треба да ја добијат реал и атлетико е поради трансфери на малолетни фудбалери...

Нешто гледам денес на АS и Marca се пишува дека можно било Бензема да го дадеме у ПСЖ на негово место да дојде Аубамејанг.

Aubameyang сака да игра за Мадрид. Таа секогаш вели. Тоа е неговиот сон од детството. Ми се допаѓа за својата брзина , и е попрофесионално од Бензема, кој заврши во затвор .

Поздрав до сите (y)

oвој братот Моузоне вистински ли е, или некој се заебава :D Пошто ако е вистински и е од Мадрид ќе ми требаат некои информации од него

Вистински е, од Шпанија ви пишува :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom