Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
31ви Август , а да не поврзуват ни еден играч со Реал, дали за одење дали за идење..

Is this real life?

file_546346_inceptionchatlede.jpg

Мората и Коентрао ги вративме, Арбелоа го дадовме.
Не памтам подосаден трансфер период.

Абе, сеа ми текна дека лани на фрките со Навас и Де Геа најсреќни беа Филе и Бетмен Вмровит. :pos:

Коа му реплицирав на Бетменот дека остануваме со Навас кој е топ5 голман ми пиша некој „паметен“ одговор ко: Да бе, со него ЛШ може ќе освоите одма. :blablab:

Епа освоивме пичмелиња. :kuracc:

Абе, сеа ми текна дека лани на фрките со Навас и Де Геа најсреќни беа Филе и Бетмен Вмровит. :pos:

Коа му реплицирав на Бетменот дека остануваме со Навас кој е топ5 голман ми пиша некој „паметен“ одговор ко: Да бе, со него ЛШ може ќе освоите одма. :blablab:

Дај најди го некако постот, да го подупимо малку :D

Немој да го хејтате Боби бој, ќе дојде @Drettica да ви каже како он ја брани Македонија од комуњари/соросоиди/пирани [emoji23]

Барав, али не моем, можда има избришано, ќелавиот е познат по бришење.
И ја му влегов со клизачи на истиот пост, само шо викаш ништо чудно да избришал.
Немој да го хејтате Боби бој, ќе дојде @Drettica да ви каже како он ја брани Македонија од комуњари/соросоиди/пирани [emoji23]
Кумановецот се осеќа као Србин ама глуми дека е со Лафојте Македонски.

Најголема грешка шо не зедоа напајџач. Мората дупка е, Бензема со хронична повреда... ЦР истурен че игра жими пајпава.. Зад валенсија че заврша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom