ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Веѓите негови се поисчупани од на оваа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веѓите брат, сериозно? Веѓите?Веѓите негови се поисчупани од на оваа...
Веѓите брат, сериозно? Веѓите?![]()
Аее позната ми делуваше по името и сега ми текна оваа му беше жена на педерон Божинов ! хахаххаKazva se Nikoleta Lozanova. Obicam te Kristiano,iskam te mnogo.I az te obicam krasavitse.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i ovoj e peder.Аее позната ми делуваше по името и сега ми текна оваа му беше жена на педерон Божинов ! хахахха
Грешка сиPa i ovoj e peder.![]()
Гасете форум!Педер е, ебеше 11 мажишта среде Германија.
ниско по нога..Педер е, ебеше 11 мажишта среде Германија.
Не ме сфаќај погрешно,но зарем уште гледате кој ќе игра во ла лига кој е повреден.. пиши пропало е све гледајте без очекувања..И без Марсело против Атлетико. Браво бе...
А што, не треба да гледам више Примера? Тешко е, ама не и невозможно. Фала Богу што сум сведок на едно од најголемите враќања и освојуење на титула, исто на -10. Фудбал е, не можеш да знаеш. Кога можеше Реал лани со 22 победе по ред да не освои ништо, зошто да не се надеам дека и Барса ќе падне у кључниот момент од сезоната?Не ме сфаќај погрешно,но зарем уште гледате кој ќе игра во ла лига кој е повреден.. пиши пропало е све гледајте без очекувања..