Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав ама јасно ми е што отприлика се дешавало. Ваквите резултати ветуваат барем нови играчи летово.
Секое лето само нови и нови и пак ништо не е проблем играчиве проблем е управата уште не сфативте..

Дур Роналдо и Бензема се први виолини овој клуб нема ебан трофеј да види. А има и уште кандидати: Крос и Данило, Рамос игра очајно, Варан топло ладно, Пепе не може уште долго да тера, а ниту мотор ко Модрич.

Дури Меси, Суарез и Неимар се во Барса, Реал може да го купи и Свети Петар, титула нема да видите. Единствено чаре е да го купат Неимар и некако да им ја расипат тројката на Барса.

Дури Меси, Суарез и Неимар се во Барса, Реал може да го купи и Свети Петар, титула нема да видите. Единствено чаре е да го купат Неимар и некако да им ја расипат тројката на Барса.
Меси Суарез и Нејмар играа за Малага денес...ебаве стручнаците ебаве

12742301_1293795420678118_3142954528081895034_n.png

Подобар е Зизу. Не згрешивме.

Зизу нека не заебава и нека ги стегне малце. Трета утакмица на гости овие се влечат. Едни Малага и Бетис не може да ги победи, Гранада едвај а последни се. А од друга страна му даваат 4 гола на Билбао ко од шала. Вчера буквално никој не трчаше, физички воопшто не се спремни.

Uste nemate nisto postirano za novata dunda na Ronaldo.Me iznenaduvate iskreno.Barem vie gi razbirate tie raboti.:motorce:Nareden natprevar het-trik.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom