Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Само да потсетам дека Чичарито вчера направи хет трик...ништо битно онака :coffee:

Кур се тресе,Хесе е солиден напаѓач,трча,се труди..Само на коњов наш касно му текнува да го стави.

Кур се тресе,Хесе е солиден напаѓач,трча,се труди..Само на коњов наш касно му текнува да го стави.
Хесе не е напаѓач и никогаш нема да биде, ние имаме еден и тоа е Бензема, сите други се крила Хесе, Роналдо, Васкез итн.
Ми фалат деновите кога Реал имаше по двајца јаки напаѓачи у тим а во еден момент во тим ги имавме Руд ван Гол, Раул и Роналдо, а денес...еден и тој беден.

Според начинот на игра (шибај високи топки од одбрана до противнички шеснаесетник) најдобро засилување во зимскиот преоден рок би бил Фелаини :toe:

Ако го пратиш фан клубов, обрати внимание на дечково.
Секад кога и да пише точен резултат Реал кикснува, ама буквално секогаш, нема утка.

Да да, затоа и пишав. Кога и да типува, Реал кикснуваат. :ROFLMAO:

од 15 утакмици, 3 пораза и 3 нерешени, непамтам ваков добар скор (y)
дај и од купон за сигурно да не избацат да не се брукаме
Ова му се деси на Бернд Шустер во 2008 ма кога после 15 кола имаше 30 бода по што беше отпуштен, а го замени Хуанде Рамос. Тогаш претседател беше Калдерон. Дали Флорентино ќе го направи истото или преголемо му е егото да си ја признае грешката? Ко што веќе имав пишано, Флорентино го направи клубов пиљара во која нема ниту обид за некаква структура, не постои среден/оперативен менаџмент. Тој и Енрике Санчез се понашаат ко владари со неограничена моќ, тие бираат тренери, тие бираат играчи, тие ја креираат стартната 11 ка. И да не се чудите што Барса не гази и на трансфер пазарот. Па кој нормален играч/тренер би се согласил да работи во вакви услови? Баш читав пред некои месец дена дека на претседателските избори во 2013 та, критериумот за избор на претседател го исполнувал само Флорентино што се кршело со статутот на клубот и ваљда некои од бордот и социосите со долг стаж барале да се повторат изборите, на што Флорентино ставил вето (иако у демократски клуб не ми е јасно како може тоа да се случува). Искрено вакви работи сум навикнат само во Македонија да гледам, ама ко што гледам не сме биле саде ние и не сме биле саде тука. A и сега со последните циркузи околу Купот него му беа криви факс машината, федерацијата, Виљареал, судијата. ултрасите и медиумите кои ковале заговор против него. Единствено добро кое што може да произлезе од оваа буралеска е да се изврши реорганизација на директивата и да дојдат нови луѓе, што би се рекло од чистач до директор се да се испомења.

Последно уредено од модератор:
Го знае Бени италијанскиот фудбал, типувам на убедлива победа во двата натпревари. :LOL::LOL::LOL:

Mi teknuv utakmicata so Betis jes da ne se nekoe merilo ama togas mi se dopadna Bale kako igrase. sostavot bese
Modric - Kroos
James - Bale - Ronaldo
Benz​
Togas nekako Bale kako da igrase podobro pokomoten za sut od daleko, znaeme deka ima dobar sut Bale. Slednata bi mozel vaka da proba i da gi napunime Rayo ama pa vidi kakov tim hahahah...protiv site malce podobri timovi kiksnavme
Stvarno ovoj krofnata ne e normalen...kakva nekoja glupa taktika igrase so barsa i villarreal prvo poluvreme ne se znae koj sto igra, pogtovo sredina nemavme ete vcera isto protiv villarreal ima nekoj slika postirano mislam stvarno katastrofa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom