Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Полека бе, се понашате ко да сме последно место и ова е петти кикс по ред, нема шанси да се повтори вака слаба реализација. Може да се повтори да не се дадат 5 гола, ама еден сигурно ќе влезе. Долга е сезоната.
Исто вака беше и лани, Барса кикс наредно коло и ние кикс против некоја бош екипа. Не е проблем дали си прв втро или седми проблем е шо секој поклон они го враќаат одма.

И твојот ќе ти го испушиме не е проблем,ебате идиотите...
Не мора мене да ми го пушиш брат, ќе му го пушиш на Роналдо следната против Малме. Али разбирам, мораме да имаме конкурентен играч во тим што ќе му парира на Меси и нема некој толку извикан како него и него ќе го возвишуваме. А дека од кога му раскина курвана руска дечкото не знае кај тера, нема везе ќе замижиме на тоа, и ќе губиме бодови, утакмици, титули, ама битно ќе викаме Роналдо е најјак.

Во сите фудбалери што се најдоа таму само Модриќ не беше во офсајд . Но иако на Модриќ му беше судено офсајд , ако случајно се дозволеше остатокот на акцијата тогаш при голот имаше офсајд . Не е групна грешка.

Ни во двата случаја немаше офсајд. Модриќ беше во линија со тој 6-ката на Малага, а Иско потоа беше во линија со Модриќ.
Го свирнаа "офсајдот" на Модриќ

Се понашаме вака зашто има причина да се понашаме вака, сфаќаш дека лузери како екипа сме станати. Нема веќе победнички менталитет оваа екипа, го изгуби. Не знам кога, ама го изгуби. Како прво пласирана екипа не смееш да си дозволиш дома кикс со Малага, не смееш. Сега се прави разликата кога Барса е мизерна и кога Меси им се повреди и после само ја одржаваш истата. Никад нема да земеме титула, еве можеме да се кладиме ако сакаш. Сеа со Малме иста песна, ќе ги тепаме 0-4, ќе дае Роналдо 2-3 гола и ќе се јачаме, а на долгорочен план никој не сака да види дека сме мизерија.
Многу си напнат, не те мислев за ваков. :)

Многу си напнат, не те мислев за ваков. :)
Немаш појма брат. Сме губеле и 100-0, не сме можеле да пројдеме 1/8 финале 100 години, Лион и Рома не мочале али никогаш не сум изгубил верба во тимов. Прв пат ми се дешава да не верувам во момциве, го немаат она што го има Барса на пример во 92ра минута да се извадат и гол да дадат за победа. Стварно не знам што се деси со клубов, кога го изгубија тоа нешто што фали за шампион да бидеш. Место да го зграбат моментумов кој го имаа, они тотално се посраа.

Nemam zborovi za utakmicava:cenzura: Ronaldo kako mozese ona so glava na kraj da go promasi ne mi e jasno nikako ali aj ne mu bil denot sto bi se reklo:)

Немаш појма брат. Сме губеле и 100-0, не сме можеле да пројдеме 1/8 финале 100 години, Лион и Рома не мочале али никогаш не сум изгубил верба во тимов. Прв пат ми се дешава да не верувам во момциве, го немаат она што го има Барса на пример во 92ра минута да се извадат и гол да дадат за победа. Стварно не знам што се деси со клубов, кога го изгубија тоа нешто што фали за шампион да бидеш. Место да го зграбат моментумов кој го имаа, они тотално се посраа.

да влезеше на Роналдо во 92ра таа, сега друго мислење ќе имаше ти значи? и сетоа тао за тренери,немање игра и сетоа тоа што го изнакакажа,ќе беше сменето со само едно промашување што се дешава еднач у 10 години на роналдо.

Нема логика во твојот муабет. шанси имаше,немаше реализација,што е тука не јасно не знам јас.не сме прва екипа на која се дешава ова,и прва утакмица да не сака едноставно да влезе.

Се десило со клубот ова,се десило оноа...мој курац се деси.види како изигира твојот пример погоре-барса со малага,и зборувај после.
Се напнавте како да секоја утакмица мора да се победи..мора да има и такви натпревари.

(да си фан на Челси сега,да имаш на 8 мечеви 7 бодови, тогаш ти држи муабетот,дека тимот е расипан,а сега-НЕ! )

Последно уредено:
И на тебе @Stefan-kobe да ти ја ебам устата клета што испоколна дека цел тим ќе ни се повреди.
Дај Боже да ми ја ебеш али тоа се тие Бенитез ефекти. Не знае измена кога да направи, повреди еден куп. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom