Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ne tuku kazuvajte za sudiite, aj tie zgresile, onaa prvata vie vidovte posle 10 povtoreni snimki, drugiov bese ofsajd golot a ne Modric, nikoj znaci NIKOJ drug ne e kriv so nemozime da ja tepame faking Malaga na domasen teren, I to so Ronaldo neznaj da daj gol od 2 metri rastojanie osven tie samite. Sega trebase da pokazi koj e, a ne so espanyol polni 5 I posle kur.

Сакаш да кажеш иско дека беше во офсајд? нема логика. камени не ни бранеше на голот, претходно на МОдриќ беше свирено.кој не беше

Во сите фудбалери што се најдоа таму само Модриќ не беше во офсајд . Но иако на Модриќ му беше судено офсајд , ако случајно се дозволеше остатокот на акцијата тогаш при голот имаше офсајд . Не е групна грешка.

Нека земат нека се испоубијат сите до еден, 1 недела не можат на прво место да останат, копуко 100 шанси не знае гол да даде, да ти ебам и 500-о гол. Бензема спие цела утакмица а свињата го чува у игра. И дај нека го одморе малку Крос нема врска у дуели.

Ако не беше Кејлор ќе земевме 0 бодови

Е затоа никад нема титула да видиме, зашто за неколку сезони се претворивме во пичкарски тим, пизди најголеми. Лузери станавме не ми се верува ко Арсенал и Ливерпул сме, едно коло водство не можеме да задржиме зашто сме пички. И цел фан клуб курот да му го испушите на @zmej gorjanin од 16 шута да не можеш гол да дадеш е срамота искрено. Три пати проба со дриблинг играч да пројде, три пати СЕ ПОСРА, ама онака се посра ко најголема пизда на светот а некако најдобар играч на светот.

И она свињана свинска што ни е на клупа 90 минути измена не прави. Алоооооооо имаш три измени да ти ебам мајката у пичка свињарска, ако има Господ еден вечерва ќе умреш и да не те гледам веќе на клупа пизда ти материна. Извади го Иско гомноно ќељаво што за кур не го биваше цела утакмица. Срамота на кој ранг паднавме еден РАФА БЕНИТЕЗ да ни го води тимот, да ви ебам мамицата ПРОФИТЕРСКА.

И на тебе @Stefan-kobe да ти ја ебам устата клета што испоколна дека цел тим ќе ни се повреди.

Во сите фудбалери што се најдоа таму само Модриќ не беше во офсајд . Но иако на Модриќ му беше судено офсајд , ако случајно се дозволеше остатокот на акцијата тогаш при голот имаше офсајд . Не е групна грешка.
Од кај знаеше дека Модриќ нема да шутира во гол,( за да нема пасивен осфсајд ) па за да свири офсајд уште на додирот на модриќ?

Факт е дека шпанските судии се ботовии големи.не само на Реал,на сите утакмици прават такви глупави грешки.ама ова е премногу,
2 чисти голови поништени...некој ќе каже човек е-греши,ама тоа му е работата, за тоа е платен..

Само човек што не ја гледал утакмицата може да каже дека Бенитез е крив за резултатот. Имавме и игра и шутеви и со тие играчи толку е. Ако направеше измени па кур ќе свиткавме, посебно ако влезеа Черишев и Васкез. Тие на 3-0 не можат да се докажат а не па на вакви утакмици кога бркаме резултат.

Полека си легнавте на брашното дека Примадоната го бива МОМЕНТАЛНО само за селфи

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Кој бе судии криви, сами се криви...еј влегуваш како лидер против факинг Малага и место да ја решиш за пола сат ти го тренираш голманот со млитави шутеви у него, не ми е јасно како можат вака не заинтересирано да влезат у натпревар као демк Малага се бе ќе ги тепаме без проблем, па и се смешкаат кога ќе промашат устата да им ја ебам. Средината денес тапа, кога сакаа како сакаа ја изнесуваа, немаше никаков притисок и пресинг а да не зборам шо на Амрабат топката 3ца не можеа да му ја земат без фаул.

Полека бе, се понашате ко да сме последно место и ова е петти кикс по ред, нема шанси да се повтори вака слаба реализација. Може да се повтори да не се дадат 5 гола, ама еден сигурно ќе влезе. Долга е сезоната.

И цел фан клуб курот да му го испушите на @zmej gorjanin од 16 шута да не можеш гол да дадеш е срамота искрено.
И твојот ќе ти го испушиме не е проблем,ебате идиотите...

Таквите ко змејот и таа багра шо поише се радуваат шо Роналдо не даде гол отколку што Реал не тепаше, сиџите ми с курца.

Едноставно не сакаше да влезе денес..тоа е..имало такви утакмици и ќе има...

Роналдо нема шанса да има таква утакмца во кариерата,со толку промашени топки на глава.
Поесбно таа од 92ра мин.такво нешто од 100 топки 1 да се деси..тоа е.

Полека бе, се понашате ко да сме последно место и ова е петти кикс по ред, нема шанси да се повтори вака слаба реализација. Може да се повтори да не се дадат 5 гола, ама еден сигурно ќе влезе. Долга е сезоната.
Се понашаме вака зашто има причина да се понашаме вака, сфаќаш дека лузери како екипа сме станати. Нема веќе победнички менталитет оваа екипа, го изгуби. Не знам кога, ама го изгуби. Како прво пласирана екипа не смееш да си дозволиш дома кикс со Малага, не смееш. Сега се прави разликата кога Барса е мизерна и кога Меси им се повреди и после само ја одржаваш истата. Никад нема да земеме титула, еве можеме да се кладиме ако сакаш. Сеа со Малме иста песна, ќе ги тепаме 0-4, ќе дае Роналдо 2-3 гола и ќе се јачаме, а на долгорочен план никој не сака да види дека сме мизерија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom