Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Иско и Васкез очај! Иско ќе биде вечита замена у Реал ако не разбере дека треба побрзо да се ослободуе од топка и дека ни ги дува јајцата на свите со пимплањето.
Матео и Черишев мислим дека би ја размрдале малку играва. А и јебига, многу лежерно си влегоа у мечов, мислеа дека Гранада ќе дава автоголови.

Иско и Васкез очај! Иско ќе биде вечита замена у Реал ако не разбере дека треба побрзо да се ослободуе од топка и дека ни ги дува јајцата на свите со пимплањето.
Матео и Черишев мислим дека би ја размрдале малку играва. А и јебига, многу лежерно си влегоа у мечов, мислеа дека Гранада ќе дава автоголови.
Епилогот е тој. Денес нерешено а среда ке попијат најмалку 3

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Фала курцу, чим не влагаат со водство у второ почнува све да се распаѓа и мука се мачи дур се даде гол.

Дајмонд Бој..:D
кај Иско за разлика од минатата сезона, сезонава знае да центрира и со лева нога, голем хендикеп му беше тоа!

Изгледа само Навас си ја сфати сериозно задачата денес. Ма да, треба да се чуваат сили за со Билбао.

Сума сумарум по досадна утакмица здравје барем земавме 3 бода.

Не се сложувам со тебе. За мене Васкез е многу подобар од Черишев, за прва постава не се ни двајцата али за од клупа секогаш пре би го играл Васкез неголи Черишев. Не знам, може не направи ништо посебно Васкез, изгуби неколку топки и не му успеаа неколку дриблинзи, али многу истрча. Трча, пробува да пробие, има добра техника, борбен е.

Васкез за од клупа да, за стартер во никој случај.
Навас 10/10 до сега .
Другите лабаво сите.

Вака се добиваат титули. Кога гледам како Навас буквално ни донесува поени сам, а не му ни дадоа шанса лани, што само пропуштивме...

Поздрав за плачковците од ф.к. Барса, да судиите судат за Реал, get over it bitches. :pijani:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom