Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Креативноста на Иско лани беше на левата страна у 4-3-3 формат, и беше онака, повише пимплање и задржување на топка, помошен плејмејкер. Сега е 4-2-3-1 каде што се бара од крилата да бидат подиректни, тука Хамес > Иско у секој случај, небитно дали играле на крило или позади напаѓач. Бејл засега игра добро позади напаѓач и ќе продолжи таму цела сезона изгледа. Само што не верувам ова да успее со јаките екипи.

Контрите се она што го ебе Иско, мора да размислува побрзо за пас отколку да задржи време. Брзината и точноста се она што се бара тука, така да Бејл, Хамес > Иско моментално, се додека Иско не се адаптира ко што треба. Мислам дека ќе го биде, и со Карло му требаше време да се трансформира. Ковачич или Вазкез ќе играат крило додека не се вратат Бејл или Хамес. Хесе си го зацементира местото на клупата откако реагираше така на првиот натпревар.

But, can he dribble 3 or 4 players?
На Меси пеналите се рачунаат повеќе оти се добиени откако тој е фаулиран кај дрибла 25 играчи а не како на Роналдо кога топката му удира у грб на противнички играч :D

12002044_1121814367851857_1573474077905427711_n.png

Братот само ЛШ игра, од овие пред него само Роко и Леси се активни. Плус Карим има 27 години :D

До 4то место може да се докопа као ништо.
Сеа коа ќе го продадат 31 годишниот Роналдо, ќе биде алфа и омега нема да ме чуди Флорентино да нареди да му местат голови да ги мава Роналдо и Леси :D

Таман почнавме да преговараме да ја укините клаузулата за Мората бидејчи Чичко Перез и Ањели се добри пријатели вие за да не исцицате као демек ќе го враќат цц шо клуб ќе бевте :D дајте малце попуст ебаве :D

Па ако продужи Мората да игра како што игра, ја сум сигурен дека ќе биде вратен. Кога еден Васкез го вратија назад, зошто да не и Мората.
Да можеше да се регистрира за ЛШ, ништо чудно Перез да го вратеше уште у Јануари. Ама за у Јуни сум 100% сигурен, нормално ако постои желба и кј Алваро.

Па ако продужи Мората да игра како што игра, ја сум сигурен дека ќе биде вратен. Кога еден Васкез го вратија назад, зошто да не и Мората.
Да можеше да се регистрира за ЛШ, ништо чудно Перез да го вратеше уште у Јануари. Ама за у Јуни сум 100% сигурен, нормално ако постои желба и кј Алваро.
Наводно низ сите интерјвуа досега вели неќи да се врати па ве критикуваше не знам нешто за ѕвездите во клубот, али ги знајме Шпанците за дома изгорени се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom