- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.582
- Поени од реакции
- 69.925
But, can he dribble 3 or 4 players?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Меси пеналите се рачунаат повеќе оти се добиени откако тој е фаулиран кај дрибла 25 играчи а не како на Роналдо кога топката му удира у грб на противнички играчBut, can he dribble 3 or 4 players?
Сеа коа ќе го продадат 31 годишниот Роналдо, ќе биде алфа и омега нема да ме чуди Флорентино да нареди да му местат голови да ги мава Роналдо и ЛесиДо 4то место може да се докопа као ништо.
До 4то место може да се докопа као ништо.
Наводно низ сите интерјвуа досега вели неќи да се врати па ве критикуваше не знам нешто за ѕвездите во клубот, али ги знајме Шпанците за дома изгорени сеПа ако продужи Мората да игра како што игра, ја сум сигурен дека ќе биде вратен. Кога еден Васкез го вратија назад, зошто да не и Мората.
Да можеше да се регистрира за ЛШ, ништо чудно Перез да го вратеше уште у Јануари. Ама за у Јуни сум 100% сигурен, нормално ако постои желба и кј Алваро.
Toa ti e koga go imas Diamond Boy vo timot.![]()
Братот само ЛШ игра, од овие пред него само Роко и Леси се активни. Плус Карим има 27 години![]()