Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Очигледно беше дека притисокот за судење пенал е преголем за судијата бидејќи нон стоп по медиумите и солијалните мрежи трубат за пеналите кои ги добива Реал Мадрид и ги реализира Роналдо,а некни против Шахјтор беше претеризам кога топката го погоди вргб играчот на Шахјтор и судијата свирна пенал...па затоа денес требаше некој играч да отепаат играчите на Гранада за судијата да свирни пенал..

Очигледно беше дека притисокот за судење пенал е преголем за судијата бидејќи нон стоп по медиумите и солијалните мрежи трубат за пеналите кои ги добива Реал Мадрид и ги реализира Роналдо,а некни против Шахјтор беше претеризам кога топката го погоди вргб играчот на Шахјтор и судијата свирна пенал...па затоа денес требаше некој играч да отепаат играчите на Гранада за судијата да свирни пенал..
Да бе судијата дреме на фејсбук и твитер и чита што коментираат секакви парамециуми и баш ради тоа се реши денес да не свири пенал :facepalm:

Да бе судијата дреме на фејсбук и твитер и чита што коментираат секакви парамециуми и баш ради тоа се реши денес да не свири пенал :facepalm:
Не фала богу дека не ги прави тие работи, но судиите пред секој натпревар одржуваат состанок и разговараат за евентуалните случувања на теренот, па сигурно во нивниот разговор беше спомната и оваа ситуација за евентуален пенал на Реал Мадрид односно Главниот судија што да прави и каков критериум да има. Ова не е Македонија па судиите еден сат пред утакмица да се берат, во нормалните држави си има протоколи.

Не се сложувам со тебе. За мене Васкез е многу подобар од Черишев, за прва постава не се ни двајцата али за од клупа секогаш пре би го играл Васкез неголи Черишев. Не знам, може не направи ништо посебно Васкез, изгуби неколку топки и не му успеаа неколку дриблинзи, али многу истрча. Трча, пробува да пробие, има добра техника, борбен е.

Не дека ми е еден од поомилените ама Черишев е моментално најдобра опција од тројката со него Васкез и Хесе. Џеси е изгубен у свемир, топло-ладно игра, дека ќе загризе де ќе го снема, повредата го сјеба ептен многу. Васкез е просек реално, Черишев има простор за напредок, вчера беше океј освен промашениот зицер.

Не можеш од две утакмици да кажеш дека Васкез е просек, претходната кога влезе од клупа изигра повеќе од солидно (имаше и асистенција до Роналдо нали), а сега играше цела утакмица само затоа што ги нема Хамес и Бејл. Точно дека изигра лошо вчера ама треба да се има предвид за кого станува збор. Едно е Балето така да игра, друго е Васкез.

^ И просечен играч ка ќе влезе на 3-0 знае да изигра добро, пошто е растеретен и самодовербата е на повисоко ниво. Играчот се гледа у вакви ситуацие, кога се почиња од нула.
Просек е Васкез, не заебавајте. Напрае два дриблинга со Еспањол и готово, јак бил :) Черишев според мене е подобра опција.

^ И просечен играч ка ќе влезе на 3-0 знае да изигра добро, пошто е растеретен и самодовербата е на повисоко ниво. Играчот се гледа у вакви ситуацие, кога се почиња од нула.
Просек е Васкез, не заебавајте. Напрае два дриблинга со Еспањол и готово, јак бил :) Черишев според мене е подобра опција.
Колку ти е змејски муабетов.. Да не очекувавте вие да растура уште у втората утакмица, да растура ко Бејл преклани? Не викам ја дека нема да биде втор Каљехон, ама заслужува да добие време да се покаже.
Еве Ковачич мене ме загрижува. Што направи момакот освен прими ја топката и подај ја на најблискиот играч? За тоа ли е платен 35 милиони евра?

И тебе да те шетаат десно крило, б2б и заден везен и ти ќе се чудиш што да правиш со топката.

Колку ти е змејски муабетов.. Да не очекувавте вие да растура уште у втората утакмица, да растура ко Бејл преклани? Не викам ја дека нема да биде втор Каљехон, ама заслужува да добие време да се покаже.
Еве Ковачич мене ме загрижува. Што направи момакот освен прими ја топката и подај ја на најблискиот играч? За тоа ли е платен 35 милиони евра?
Кој рече дека очекуем нешто од Васкез? Добро пратим Примера, дечково ни у Еспањол не беше ништо посебно. Па какви деца сме давале и биле милион пута подобри, па не сме ги враќале, мене ни на крај памет не ми беше дека Васкез ќе биде вратен у Реал.
Реков, за на решени утакмици е добар да издрибла по некој играч. Ама не дај Боже на некоја поважна и потешка утакмица да го имаме ростеров од вчера, зар од Васкез ќе чекамо да напрае нешто?

И тебе да те шетаат десно крило, б2б и заден везен и ти ќе се чудиш што да правиш со топката.
Поише ми изгледа како он појма да нема што да прави со топката, па за да не киксира иде на сигурно. Ама така и јас знам да играм. Додуше ја и не знам која точно е неговата позиција на теренот, т.е. што он најдобро игра. Али како и да е, чим хрватскине коментатори, кои што ми го потекоа со „нашег Модрича“ викаат дека има алиби игра, јасно е дека се очекува многу повеќе од него.
Кој рече дека очекуем нешто од Васкез? Добро пратим Примера, дечково ни у Еспањол не беше ништо посебно. Па какви деца сме давале и биле милион пута подобри, па не сме ги враќале, мене ни на крај памет не ми беше дека Васкез ќе биде вратен у Реал.
Реков, за на решени утакмици е добар да издрибла по некој играч. Ама не дај Боже на некоја поважна и потешка утакмица да го имаме ростеров од вчера, зар од Васкез ќе чекамо да напрае нешто?
Решение? Ќе речеш Черишев. Ама што ако црешата не изигра ништо поарно? Што ќе биде изговорот тогаш?

Оффтопик е ама морам да кажам:
Ирина скроз зафркна со модата,ова сега премина во чисто курвање

Оффтопик е ама морам да кажам:
Ирина скроз зафркна со модата,ова сега премина во чисто курвање
Па ко свака цура бе...после долга врска ке се раскурва, даје ко да није њено. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Поише ми изгледа како он појма да нема што да прави со топката, па за да не киксира иде на сигурно. Ама така и јас знам да играм. Додуше ја и не знам која точно е неговата позиција на теренот, т.е. што он најдобро игра. Али како и да е, чим хрватскине коментатори, кои што ми го потекоа со „нашег Модрича“ викаат дека има алиби игра, јасно е дека се очекува многу повеќе од него.

Решение? Ќе речеш Черишев. Ама што ако црешата не изигра ништо поарно? Што ќе биде изговорот тогаш?
Па знам дека вчера откако влезе место Крос, Гранада едвај го помина центарот. Во пар со Модрич секако дека Модрич е тој што влече напред, а овој остана последен од средината.

Како и да е и ти си кажуваш дека не ја знаеш неговата позиција, како и 100% од фановите на Реал, бидејќи Бенитез го шета скоро секаде на средината. Или ќе биде all around замена или пак едноставно Бенитез понатаму ќе одлучи каде ќе биде најдобар. Пред се, има 21 година, додека заигра првотимски фудбал на највисоко ниво ќе треба време.

Реално гледано имаше просек утакмица, исто ко и остатокот од тимот, со исклучок на Модрич и Навас. Не можам да видам што толку лошо изигра. Черишев беше добар за минутите што ги изигра, имаше еден добар пробив и не успеа да даде гол. По мене еден од Черишев и Хесе сам ќе побара да си иде, во зависност од тоа колку ќе играат. А и двајцата се квалитетни играчи, со тоа што Хесе има играно и напаѓач.[DOUBLEPOST=1442773958][/DOUBLEPOST]p.s. До мене ли е или до навијачите на Јунајтед е али ова што го бранел Де Хеа денес е пичкин дим за Навас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom