Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија

Со фотошоп ги избришал Марсело и Хејмс, сакал сам да е на сликата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една од причините зошто нема да биде голем човек, а не па голем играч. Каква препотентна и искомплексирана пизда, еј еднаш не отиде да им честита на колегите за головите. Него секоја прилика а фатеше топка себичеше максимално, а цел тим него го форсира цела утакмица. Колку ми се напраи ќеиф што при последниот гол Бејл не му ја даде туку ја пукна од 30 метра...
![]()
Со фотошоп ги избришал Марсело и Хејмс, сакал сам да е на сликата.
Па и факт си е. Роналдо е Роналдо ради остатокот од тимот, не заради тоа што самиот го прави.Ама Роналдо не ги слави головите на соиграчите.... плус години веќе го фатија чека на тацна....
Nikoj ne spore so ima napraveno i so se ke naprave. Ednostavo zavrsnicata u posledno vreme mu e nula, ali tuka problem ke stavime momentalnata forma. Opsto koga se gleda da se rezimira ponasanjeto ne mu e na nivo, i porano se nervirase koga promasuvase, a sega se ponasa kako dete udara igraci zatoa so ne moze gol da dade? Pcua koa ne mu podadat ?Да го плукаш Роналдо човече, којзнае колку треба да си удрен во главата.
Ама ако Бејл и компанија ќе даваат голови сеа против Бетис и лимунада тимови, а кога ќе ги снема на големи утакмици ќе го бара Роналдо тогаш.
Хамес!![]()