Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и вие како Роналдо на стара слава го гледате а :) Да не испадне дека го мразам хејтам и ред друго, ама ни 1% не е заинтересиран да игра, повеќе сака да се слика и шминка. На негово место нека игра Хесе и ке се врати можеби у форма, барем ќе проба да игра и трча, а овој е принцот од Португалија, како на модна писта.

Ваков уметник од фудбалер сме немале уште од времето на Зизу,секоја чест.Кој од кој гол поубав[DOUBLEPOST=1440887692][/DOUBLEPOST]
Абе и вие како Роналдо на стара слава го гледате а :) Да не испадне дека го мразам хејтам и ред друго, ама ни 1% не е заинтересиран да игра, повеќе сака да се слика и шминка. На негово место нека игра Хесе и ке се врати можеби у форма, барем ќе проба да игра и трча, а овој е принцот од Португалија, како на модна писта.
Кажал дека оваа сезона ќе се посвети повеќе на селфињата со ферарито

Ваков уметник од фудбалер сме немале уште од времето на Зизу,секоја чест.Кој од кој гол поубав[DOUBLEPOST=1440887692][/DOUBLEPOST]
Кажал дека оваа сезона ќе се посвети повеќе на селфињата со ферарито

Ќе трпе цел клуб, сите ќе бидат криви и ќе чекат да му „тргне“

Ќе трпе цел клуб, сите ќе бидат криви и ќе чекат да му „тргне“
Абе реално минатата со Хихон он беше најконкретен и далеку од тоа дека не беше заинтересиран.Вечерва некако ова делуваше повеќе како егзебиција отколку на лигашки меч

Абе реално минатата со Хихон он беше најконкретен и далеку од тоа дека не беше заинтересиран.Вечерва некако ова делуваше повеќе како егзебиција отколку на лигашки меч

Ајде ќе почекаме да дојде Барса, ПСЖ и ќе реплицираме пак :)

Bejl vnuk na mijalkov[DOUBLEPOST=1440888464][/DOUBLEPOST]Ronaldo mn nervozen e pomilo mu e da izigraat 3:3 i da postigne het trik otkolku da tepaat 5:0 a toj da nema ucinok

:cool:

Хамес и Бејл се змаеви, пичето го цицна, ќе прснеше од мука гол што не даде, нема да спие вечер. Таман стан си зема у Њујорк па ваљда нема да го гледам од наредна сезона, лепо му сунце :)

:cool:

Хамес и Бејл се змаеви, пичето го цицна, ќе прснеше од мука гол што не даде, нема да спие вечер. Таман стан си зема у Њујорк па ваљда нема да го гледам од наредна сезона, лепо му сунце :)
11902319_1195325163817901_350716115091396472_n.jpg

Де бе остајте го роналдо добар е човекот јас неговата желба за претерано докажување му ја сметам како доблест за еден спортист како него кој е напаѓан од пола свет... И јас исто би реагирал искрено.

Де бе остајте го роналдо добар е човекот јас неговата желба за претерано докажување му ја сметам како доблест за еден спортист како него кој е напаѓан од пола свет... И јас исто би реагирал искрено.
Ostaven (:

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Iskreno jas celo vreme navivam za ronaldo da dade gol no najvise me nervira sto on skori i da ne gi proslavuva golovite na dr ugraci. Egoto mu e pregolemo. Za real e dobro da ima povece strelci toa znaci deka ne zavisat od ronaldo kako sto pokazuva statistikata tuku deka ronaldo zavisi od soigracite.

Роналдо влезе во доста шанси вечерва, тоа што му ги исфаќа Адан е друга приказна, можеше да реагира подобро.
Имаше добра утакмица иако не постигна гол незнам каде гледате вие.

И патем ако фан клубов се претвори во место каде што ќе се плука по Роналдо ќе го бојкотирам како што змејски го бојкотираше Челзи. Бејл даде 2 гола и одма Роналдо е канцерот на тимот. Ебете се да ви ебам неблагодарните.

Не се ебете се заебавам. :D
Али неблагодарни сте, како и сите фанови на Реал, вклучувајќи ме и мене. Ај добра ноќ, залутав со постовите.

Последно уредено:
Роналдо е уште на одмор бе шо ви е...за него сезоната не е започната ама после кога ќе не вади од гомна и на вас ќе ви вика calma, calma :icon_lol:
Сериозно убаво е да се има играчи кој може да дадат гол а не се да очекуваме од Роналдо, и Меси не даде гол до сега па не го плукаат како вие Кики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom