Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажал дека оваа сезона ќе се посвети повеќе на селфињата со фераритоАбе и вие како Роналдо на стара слава го гледате аДа не испадне дека го мразам хејтам и ред друго, ама ни 1% не е заинтересиран да игра, повеќе сака да се слика и шминка. На негово место нека игра Хесе и ке се врати можеби у форма, барем ќе проба да игра и трча, а овој е принцот од Португалија, како на модна писта.
Ваков уметник од фудбалер сме немале уште од времето на Зизу,секоја чест.Кој од кој гол поубав[DOUBLEPOST=1440887692][/DOUBLEPOST]
Кажал дека оваа сезона ќе се посвети повеќе на селфињата со ферарито
Абе реално минатата со Хихон он беше најконкретен и далеку од тоа дека не беше заинтересиран.Вечерва некако ова делуваше повеќе како егзебиција отколку на лигашки мечЌе трпе цел клуб, сите ќе бидат криви и ќе чекат да му „тргне“
Абе реално минатата со Хихон он беше најконкретен и далеку од тоа дека не беше заинтересиран.Вечерва некако ова делуваше повеќе како егзебиција отколку на лигашки меч
Хамес и Бејл се змаеви, пичето го цицна, ќе прснеше од мука гол што не даде, нема да спие вечер. Таман стан си зема у Њујорк па ваљда нема да го гледам од наредна сезона, лепо му сунце![]()
OstavenДе бе остајте го роналдо добар е човекот јас неговата желба за претерано докажување му ја сметам како доблест за еден спортист како него кој е напаѓан од пола свет... И јас исто би реагирал искрено.
Iskreno jas celo vreme navivam za ronaldo da dade gol no najvise me nervira sto on skori i da ne gi proslavuva golovite na dr ugraci. Egoto mu e pregolemo. Za real e dobro da ima povece strelci toa znaci deka ne zavisat od ronaldo kako sto pokazuva statistikata tuku deka ronaldo zavisi od soigracite.Де бе остајте го роналдо добар е човекот јас неговата желба за претерано докажување му ја сметам како доблест за еден спортист како него кој е напаѓан од пола свет... И јас исто би реагирал искрено.