Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
11890916_10150905282534953_4121656195286437656_n.jpg

Со фотошоп ги избришал Марсело и Хејмс, сакал сам да е на сликата.

Една од причините зошто нема да биде голем човек, а не па голем играч. Каква препотентна и искомплексирана пизда, еј еднаш не отиде да им честита на колегите за головите. Него секоја прилика а фатеше топка себичеше максимално, а цел тим него го форсира цела утакмица. Колку ми се напраи ќеиф што при последниот гол Бејл не му ја даде туку ја пукна од 30 метра...

1 мин и 37 секунди - му честита на Хамес

2 мин и 46 секунди - му честита на Бензема

4 мин и 00 секунди - му честита на Хамес

6 мин и 15 секунди - се гледа дека се врти у правец на Бејл шо значи тргнува да му честита и него само шо у тој момент почнува риплеј од голот и камерата тоа не го фаќа.

Така да, ти пропаѓа у вода хејтот за тоа дека не ги прославувал головите со соиграчите. Точно дека не се понаша како да решил финале ЛШ у 90 минута ама ова шо си го пишал ти е ептен безвезе.

^провери и стави статистика и за родендениве на колегиве дали им исчеститал,на кого и колку минути траела честитката па да знаеме дали ќе го биде оваа сезона или не

Не може да го биде кога слави роденден вечерта после пораз од градски ривал од 4:0.

^провери и стави статистика и за родендениве на колегиве дали им исчеститал,на кого и колку минути траела честитката па да знаеме дали ќе го биде оваа сезона или не

Digg-Not-Found-in-Google.jpg

Знаев дека е копиле расипано!

Ама Роналдо не ги слави головите на соиграчите.... плус години веќе го фатија чека на тацна....
Па и факт си е. Роналдо е Роналдо ради остатокот од тимот, не заради тоа што самиот го прави.

А за хејтањето, пошто пичето дига раце и плаче кога нема да му подадат Бејл го свиреше Бернабе едно 3 - 4 пати, па така сега и јас, на секоја утакмица кај што нема да му иде ќе му пцујам се до трето колено.

Да го плукаш Роналдо човече, којзнае колку треба да си удрен во главата.
Ама ако Бејл и компанија ќе даваат голови сеа против Бетис и лимунада тимови, а кога ќе ги снема на големи утакмици ќе го бара Роналдо тогаш.
Хамес! :cuc::cuc::cuc:

Да го плукаш Роналдо човече, којзнае колку треба да си удрен во главата.
Ама ако Бејл и компанија ќе даваат голови сеа против Бетис и лимунада тимови, а кога ќе ги снема на големи утакмици ќе го бара Роналдо тогаш.
Хамес! :cuc::cuc::cuc:
Nikoj ne spore so ima napraveno i so se ke naprave. Ednostavo zavrsnicata u posledno vreme mu e nula, ali tuka problem ke stavime momentalnata forma. Opsto koga se gleda da se rezimira ponasanjeto ne mu e na nivo, i porano se nervirase koga promasuvase, a sega se ponasa kako dete udara igraci zatoa so ne moze gol da dade? Pcua koa ne mu podadat ?

Tie dve raboti ne mi se svigat na mene i toa e moe mislenje, a ako site zamizuvatte na toa, toa e dr rabota.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

бетер од барса фанс сте бе ало....лани така меси имаше еден период кога немаше голови,и одма до продажба стигнаа...та така и вие..
Не се радувал,не гледал во камера, не скокал со 1 нога....де бре мајка му стара.правите муабет за Роналдо,не за некој просек што играл во тимот...
Некоја од следните ќе даде 2-3-4 гола и пак ќе свршувате на него..

И да, шо очекувавте да скока како мајмунт на головите,као финале ЛШ? на таа утакмица?
фино лепо како секој друг соиграч ,беше до стрелците,им честиташе и толку
.што треба? да бакунува копачките на копитото од Велс, што изигра една добра утакмица во последните 2 сезони и одма барате нов кривец?
Арно кажа некој погоре, во Реал мора да има некој за кој се јаде гомна, па макар тепале и 5-0.
никој збор не кажа што се вика за прекрасните голови,за одличната игра со Хамес и Бенз, они 4 страни испишале дека Роналдо не се радувал за головите.сакал гол да даде.
Ако не беше тоа ,,сакање,, на Роналдо да даде гол,последните 5 години ќе имавме 1 титула, можда и ни 1.

бруки.

Еве ги и oвие. Мaнекени.
Сaмo знaaт дa се сликaaт и пoзирaaт.
Нa терен невидливи. 1 гoл немaaт дaденo, 1 aсистенцијa немaaт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom