Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе му ебам тоа Стефан-кобе стил на катанец брада!
Од кога си отиде од кај нас секоја сезона морам да го гледам, крввввв му ебам! :D

Не ме споредувај со Бенитез маме ти ебам, 100 години несреќа ќе ме прати. :mad:
Иначе Нињо, и да не доеше Кова ја ќе си го глеав Реал, што због Роналго, што због лепа игра, што због сеир. :icon_lol:

Не ме споредувај со Бенитез маме ти ебам, 100 години несреќа ќе ме прати. :mad:
Иначе Нињо, и да не доеше Кова ја ќе си го глеав Реал, што због Роналго, што због лепа игра, што због сеир. :icon_lol:
Ти со катанецот плус @Клипче со стомакот = БенитеС.

Стомак на сфе стои али таква брада не верувам.

Еби се не ме споредувај со Стефо никад спорЦка нема да фатам!

Ги читам нероаѕуриве го комбинираат Кова со Крос и Модриќ. Реално, дали постои шанса да игра со нив? Јас оти мислам ќе им биде директна замена.
Како и да е, средината барем на хартија ја напраивте коска. И не само тоа, туку и тројцата може да играат најразлични улоги во средина - дип, роаминг, атакинг. Ќе бидете интересни за следење, само не го чепкајте ДДГ уште сезонава. :D

...само не го чепкајте ДДГ уште сезонава. :D
Ние не го чепкаме али дедо Перез му запнал, демек поубав бил од Навас и Касиља плус млад...ќе одат неговите дресови како алва посебно кај малолетничките :D

Абе утре вечер сме игрaле сo Гaлaтaсaрaј.
Oти мислев декa Вaлеренгa ни беше пoследен прoтивник ? (n)

Споредба Ковачич вс Погба

11913975_989368837774519_4840888242291497021_n.jpg

Немојте со вакви спроедби глупо е :) Не дека нема талент ковачич, али различни позиции, различни тимови и околности и тактички инструкции :)

Го заебал судијата на Пике со црвениот,а?
Иначе имал на план пак на крај да вика нешто за да го гледаат од Мадрид како слави ;)

Абе утре вечер сме игрaле сo Гaлaтaсaрaј.
Oти мислев декa Вaлеренгa ни беше пoследен прoтивник ? (n)
Бернабеу Купот, не се знаеше до пред некое време дали ќе се игра, ваљда зашто многу од тимовите веќе почнаа со утакмици во лигата и не можеше да се најде противник (ова е моја претпоставка), али пред некоја недела се одлучи дека ќе се игра со Галатасарај.

Марка излезе денес со информација дека и Де Геа ќе потпише до 31ви август а можно е Навас да биде вклучен во тој трансфер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom