Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не си прајте бајрам со умо :D

Да бараш 10м. е многу, ама да му нудиш 7м. на еден од најдобрите во светот, кој ти е и вицекапитен, плус е во зенитот на кариерата е срамота.

Да бараш 10м. е многу, ама да му нудиш 7м. на еден од најдобрите во светот, кој ти е и вицекапитен, плус е во зенитот на кариерата е срамота.
Ќе падне договор на 8 или 8.5, не верувам и двете страни да се луди па да отиде се у шукурац :D

Ќе падне договор на 8 или 8.5, не верувам и двете страни да се луди па да отиде се у шукурац :D

Ебачицата му е џокерот, ваљда не сака од најјача милфица у Мадрид да отиде у Манчестер. :cautious:

Или па не се трпи на работа со колешка и Карбонеро па сака да бега. :jajce:

Ако не стои курветината Икерова и зад ова, да не се викаш @Sergio4Rambos. :D

Највише што ме вади од такт е шо играчиве бараат да им се израмни платата со некого, у случајов Рамос со Бејл, или пак лани Ангеле. Ако треба и 5 милиони ќе зима ама поважно е да е втор најплатен или не знам што, отколку фактичката сума. Али за оваа работа крив е клубот што не ги контролира своите фудбалери.

1471236_383234551881398_3274482937572453445_n.jpg

Дувај брате, док има овци, ќе има и стрижење ;)

1. Ако не му дадат договор од 10милиони ќе си иде.
2. Aко му дадат договор,утре секоја будала ќе бара појак договор на ист начин и ќе биде плукање у фаца на Озил и Марија.

Најреален исход ќе биде да се продаде или да си наведне главата да изигра до 2017 па после нека си иде :D

И на крај Перез ќе си оди ;)

Највише што ме вади од такт е шо играчиве бараат да им се израмни платата со некого, у случајов Рамос со Бејл, или пак лани Ангеле. Ако треба и 5 милиони ќе зима ама поважно е да е втор најплатен или не знам што, отколку фактичката сума. Али за оваа работа крив е клубот што не ги контролира своите фудбалери.
Клубот ги контролира своите фудбалери со шут карта во еден правец. Секој што проба медиумски да се пресметува со Перез не игра веќе во Реал Мадрид, а Рамос е на добар пат да му се деси истото.

Најдобра опција според мене нека си истера овие 2 години што му преостануваат од договорот, ќе има 31 па ако сака да си оди нека тера слободно, којзнае што може да се деси со неговата форма. Варан ќе го замени соодветно а тука е и Пепе кој игра супер последниве 2 сезони.

А више ако го шитнат ПЕПЕ И ВАРАН ли да ги глеам цела сезона? Мора да се купи уште еден централен.

http://www.marca.com/en/2015/06/24/en/football/real_madrid/1435127905.html

Еве и Марка отворено пишува за истото. Понудени му се 7,5 милиони, ама не, или 10 или ништо од договорот. И она што е индикативно е што настапува дрско, прво условот му беше 8 милиона сега го качи на 10, демек откога искочија шпекулациите за трансфер во Барса, пошто никој од клубот не излегол да демантира таква срамна вест. Ова се повеќе ми кажува дека Рамос веќе во главата си има решено да го напушти Реал, така да ќе треба да се бара и нов централен. Се надевам испод 50 милиона евра нема да го дадат, па кога веќе решил да го напушти клубот на ваков начин, бар да се земе класа штопер. Отаменди би требало да е прв фаворит.

Според последниве шпекулации изгледа ти си поблиску до вистината.
Ама мене уште не ми се верува дека е толкаво говедо, до тој степен да го уценува клубот. Баш тој Рамос на кого секоја втора изјава му беше во Реал до крајот на кариерата.
Јасно е колку е битен на теренот и во соблекувалната, ама никако не е за 10М. И доколку инсистира на тоа би го пуштил без размислување.
Сепак стојам на тоа дека не треба докрај да им се верува на медиумиве(мислам на Марка и Ас), пошто очигледно е дека се контролирани и заземаат страна при секоја конфронтација меѓу играч и Реал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom