Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Сеоски Рамос, за 40-50 милиони е наш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе падне договор на 8 или 8.5, не верувам и двете страни да се луди па да отиде се у шукурацДа бараш 10м. е многу, ама да му нудиш 7м. на еден од најдобрите во светот, кој ти е и вицекапитен, плус е во зенитот на кариерата е срамота.
Ќе падне договор на 8 или 8.5, не верувам и двете страни да се луди па да отиде се у шукурац![]()
Клубот ги контролира своите фудбалери со шут карта во еден правец. Секој што проба медиумски да се пресметува со Перез не игра веќе во Реал Мадрид, а Рамос е на добар пат да му се деси истото.Највише што ме вади од такт е шо играчиве бараат да им се израмни платата со некого, у случајов Рамос со Бејл, или пак лани Ангеле. Ако треба и 5 милиони ќе зима ама поважно е да е втор најплатен или не знам што, отколку фактичката сума. Али за оваа работа крив е клубот што не ги контролира своите фудбалери.
http://www.marca.com/en/2015/06/24/en/football/real_madrid/1435127905.html
Еве и Марка отворено пишува за истото. Понудени му се 7,5 милиони, ама не, или 10 или ништо од договорот. И она што е индикативно е што настапува дрско, прво условот му беше 8 милиона сега го качи на 10, демек откога искочија шпекулациите за трансфер во Барса, пошто никој од клубот не излегол да демантира таква срамна вест. Ова се повеќе ми кажува дека Рамос веќе во главата си има решено да го напушти Реал, така да ќе треба да се бара и нов централен. Се надевам испод 50 милиона евра нема да го дадат, па кога веќе решил да го напушти клубот на ваков начин, бар да се земе класа штопер. Отаменди би требало да е прв фаворит.