Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ма љуѓе како да се продаде Рамос штовие ова се е медиумска запалка за фановиве да скокнат демек на крај ако не купи реал напаѓач да речи чика перез еве ви го оставивме рамос му накачивме плата што сакате :) поверојатно е Коентрао ќе си го крка ова лето

И јас ова го мислев до лани, многу го колнев ради неконстантнотста и моронските потези во кои најчесто завршуваше и со црвен картон. Ама од лани навака дефинитивно игра многу посигурно и конечно си го оправда статусот стопер од врвна класа. Едноставно е прејак, Карло му го даде тој final touch. Слабоста му е шо е Шпанец, уште е малку приглуп па затоа никад нема да биде 100% без опасност да напави некој екстра глуп потег. Зборот ми е дека се наоѓа во годините кога е во врвна форма, негово продавање моментално би било глупост од неизмерливи граници.
Замена играч кој ќе игра како него ќе се најде лесно, еве Варан може достојно да го замени без да се види разлика во играта, и би купил Реал некој нов што ќе се адаптира со тек на време. Тоа е најмал проблем. Да, во најдобри години е али незнам дали ќе ја повтори формата од лани, кога едноставно беше unplayable за противниците, едноставно превише склон на грешки за мој вкус.

Она што би изгубил Реал е вистински капитен. Тука веќе нема компензација со никој играч.
Како и да е, не мислам дека ќе го шитнат. За жал истото го мислев за Озил и Ди Марија.

Не сакаат да му дадат поголема плата. Важно лиглено норвешко со одиграни 45 минути си лапа 2 милиони годишно.

Јас пак негде прочитав дека зема 80000 фунти неделно.

Прво Роналдо нека ни го вратат, па после ќе им го дадеме Рамос

Гледајќи ги моменталните плати премногу се 10М за Серхио. Јас сумњам дека воопшто ги бара тие, ама можда и сака да го искористи интересот на Манчестер и да се исценка колку што може. Секако и Ас ќе продадат некој весник повеќе во овој период кога нема за што да се пишува така да, да не избрзуваме со заклучоци.
Како и да е нема шанси да го пуштат капитенот, само прашање е платата која би требала да биде околу 8-8.5 милиони.

COPE | Manchester United are offering €75m, including David De Gea, for Sergio Ramos.

Интересна понуда. :kafence:

COPE | Manchester United are offering €75m, including David De Gea, for Sergio Ramos.

Интересна понуда. :kafence:
Премногу е за подвижен црвен картон. Одма со две раце ќе потпишам :D

Факт е дека сите играчи кои преку медиумите бараа договори со повеќе пари добија шут карта од Флорентино. Ова е баш таква ситуација, дали Перез ќе подлегне за првпат, сепак за Рамос станува збор.:toe:

Гледајќи ги моменталните плати премногу се 10М за Серхио. Јас сумњам дека воопшто ги бара тие, ама можда и сака да го искористи интересот на Манчестер и да се исценка колку што може. Секако и Ас ќе продадат некој весник повеќе во овој период кога нема за што да се пишува така да, да не избрзуваме со заклучоци.
Како и да е нема шанси да го пуштат капитенот, само прашање е платата која би требала да биде околу 8-8.5 милиони.

http://www.marca.com/en/2015/06/24/en/football/real_madrid/1435127905.html

Еве и Марка отворено пишува за истото. Понудени му се 7,5 милиони, ама не, или 10 или ништо од договорот. И она што е индикативно е што настапува дрско, прво условот му беше 8 милиона сега го качи на 10, демек откога искочија шпекулациите за трансфер во Барса, пошто никој од клубот не излегол да демантира таква срамна вест. Ова се повеќе ми кажува дека Рамос веќе во главата си има решено да го напушти Реал, така да ќе треба да се бара и нов централен. Се надевам испод 50 милиона евра нема да го дадат, па кога веќе решил да го напушти клубот на ваков начин, бар да се земе класа штопер. Отаменди би требало да е прв фаворит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom