Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Прашањето не е дали ќе не тепаат туку со колку гола разлика ќе не тепаат. :tvg:
2:0 е доволно.... Меси од пенал и слободен немора да ја цима цела одбрана :D

Малку е, одамна не немаат изрезилено, ја мислам време е да се бутаат рекорди. Седмица со кромид ќе заврши работа. :)

Шо сте толку сигурни дека ќе не тепаат ? Јас пак посигурен сум дека ќе тепаме денес отколку дека ќе освоевме Ла децима ..

Колеги, зошто толку песимизам? :D Сепак вие сте Реал Мадрид, а Ел Класико е натпревар кој секогаш е неизвесен. Јес да сме во подобра форма моментално, но тоа не значи ништо. Спортски поздрав и се надевам подобриот ќе победи, без контроверзни моменти секако! ;)

Колеги, зошто толку песимизам? :D Сепак вие сте Реал Мадрид, а Ел Класико е натпревар кој секогаш е неизвесен. Јес да сме во подобра форма моментално, но тоа не значи ништо. Спортски поздрав и се надевам подобриот ќе победи, без контроверзни моменти секако! ;)

Се кладам дека ни сам не веруваш во ова што го напиша.
Спремај си шампањацот за вечерва. :D

haha :D

Се кладам дека ни сам не веруваш во ова што го напиша.
Спремај си шампањацот за вечерва. :D

Абе си чистите терен за дебакл , јасно е тоа. Туку ако победите како ќе трпиме којзнае ... :pos:

Не озбилно , и јас очекувам победа со барем 2 разлика според моменталните форми на двата тима. Ама се си мислам дека пристапот ќе изигра поголема улога од формата. Роналдо знае да биде заебан кога е испровоциран и во подредна улога.

Абе нормлано дека не планирате 100% сигурна победа.и без 7 првотимци да сме,сепак е Реал,и може да ве победи 2-1 ( :D :D ) ,ама шансите за вас се 80-20.

Иначе коефициентот е доволен показател. 4,50 за Реал за 2ка...тоа јас како фан на Реал не паметам да сум го сретнал до сега..
А тој коеф е од експрети,а не од форумски муабети :D

Абе тепаме шо ви е, 1-3 конечен.

Грешка си, 33,3333333333333333% се шансите, може да биде и нерешено. :D

Нерешено = нема да победат :D[DOUBLEPOST=1427034127][/DOUBLEPOST]0-2 да пишам и јас некој резултат, па можда ќе ви се правам важен вечер.
И за ова шансите се 50% :D

11007727_931431210232939_7458247143638646513_n.jpg

Ова највише ме нервира на ел класико очекувам вечер победа на реал секако бидеќи спрема ова шо го кажува дон карло све изгледа смирено добро се имаат спремено добар пристап ќе имале па времето ќе покажи :)
ihalamadrid!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom