Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Икер ја еба утакмицава.
Кедира да не го гледам више, ко со играч помалку да играмо. Ни у дефанзива, ни у пфанзива го има. И тие 5 паса што ги имаше им ги даде во нозе.

Тоа е. Ќе дојде Атлетико и ко да им се врзани нозете. Роналдо подобро и да не игра некој месец.

Треба мислам да се помириме со тоа дека Чоло му го еба мамето на Карло,и дека играчите со Атлети не даваат ни 5% од тоа што го имаат..

Нека заврши што побрзу натпреварот и да го заборават што побрзо,оти арно кажа некој погоре,уште 20 утакмици да играме со нив,нема да ги победиме....

Нека си гледат другите утакмици во лигата,колку и да мислиме дека е до среќа или нз што,свака им част на играчите на Чоло...играат ко луди,додека нашите стојат и чекаат нешто да се деси...
Гризман губи топка,се враќа на 16 метри,ја зема од Бејл,и за 10 секунди е на 16м од нашиот гол и има шанса за гол...кога такво нешто ќе направи Бејл ,тогаш ќе имаме резултат со нив,а не 45 мин да не можеш да направиш ЕДНА ЕБАНА ШАНСА бе...

Тоа е тоа..
А за збогум ЛаЛига што пишувате....не се губете,први сме секако,и мечот со Барса ќе ни решава..а знаеме колку подобро играме со нив моментално,за разлика од атлети..

Тоа е, пола саат им требаше да почнат да играат, и не ми е толку криво што губиме 2-0 туку фактот дека Атлетико изгинаа за секоја топка идат до крај додека нашиве млитави идиоти ги мрзи и да го следат играчот што им е зададен.
Најлошата утакмица за Крос сезонава си го направи своето. Од друга страна пак и лидерите на тимот ако може да се каже дека се лидери, си го ладат. 100 милионските Бејл и Роналдо, капитенот Икер кому му се тресат рацете... Да не продолжувам, се надевам дека ќе направат барем нешто второ.
Трет и ми се чини најголем фактор (не)подготвеноста на Карло. Ако имаат овие тренирано барем нешто ја курот си го сечам. Тотално убиен на тактички план од Симеоне по 100ти пат.

Не ви кажав јас една прича, сум изумил. Коа игравме финалето ЛШ у мај (не дека играме секоја година, ама да потенцирам) у последните пет минути од утакмицата потпишав. Потпишав да не плескаат наредната сезона коа сакаат и коа стигнат, само да успееме да изедначиме и да ја однесеме у продужетци утакмицата. И знете што? Не ми е криво. :)

Не ви кажав јас една прича, сум изумил. Коа игравме финалето ЛШ у мај (не дека играме секоја година, ама да потенцирам) у последните пет минути од утакмицата потпишав. Потпишав да не плескаат наредната сезона коа сакаат и коа стигнат, само да успееме да изедначиме и да ја однесеме у продужетци утакмицата. И знете што? Не ми е криво. :)
Ја истото за Рамос го реков, се му е простено дотогаш и одтогаш со голот... Али пак карам при кикс. :D

Тоа што цел стадион се дереше Икер Икер после првиот гол кажува многу...
Само Крос што се разигра малку на крајот,другото се е катастрофа.Очекував такво нешто од одбраната,ама нападот е ебан УЖАС!УЖАС!

А и да,ќе заборавев..нашите семкари што одат на трибините а го ,,БОДРАТ ,, Реал нека учат од комшиите како и што значи навивање за тим,бодрење и давање кораж 90 мин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom