Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Она копилено Наваро напрае пет фаули минимум за жолт, требаше уште до 60-та минута да добие црвен, на Марсело за никаков фаул жут му даде.
Тешко со Атлетико. Цела дефанзива ќе ни ја нема. Пепе, Рамос, Марсело...Ако се додаде и повредата на Џејмс, претешко!

Иначе Хесе го докажа тоа што го зборев. Пута 100 е поопасен по лева страна отколку по десна. Ист тип на играч е ко Роналдо, играч што сака да влезе у средина и или да шутира или да додава. По десна страна цело време се пика у корна, копија на Роналдо од Манчестер.
И за крај, играчиве са преморени бе, умрени! Последниве 10 минути не можеа да одат. Ќе му се удрат од глава утакмиците против тие у купот и уште некои у лига на домашен терен, каде што МОРАШЕ да ги одмори Крос, Џејмс, Иско и уште некој. Он ги играше и на нив, па уште она срањено против Милан, место да одморат тие утакмица играа...Ќе умрат у клучниот дел од сезонава, слушајте ми го зборов.

Ебем ти среќата, во сабота практично без прва постава на одбраната и без Хамес.

Дека со прва постава цело време ги тепаме Атлетико. :icon_lol:

Дуелите со Атлетико се чиста среќа и ништо друго. Џабе е едните се бранат, Реал напаѓа и на крај се се сведува на гол од прекин дека на овие тепачите им се посреќува секогаш. Нека, баш сега сум сигурен дека имаме најголеми шанси да ги тепаме, составот ќе биде многу непредвидлив. Само не Кедира повеќе, подобро Силва да игра без минута интеграција отколку ова магаре што за кур не го бива.

Emilio Butragueño nakon utakmice: "Sergio Ramos ima mišićnu ozljedu i pričekati ćemo 48 sati prije novih testova, a James je u bolnici i zabrinuti smo za njegovu ozljedu."

И Сабота играме бе еј,во 16,00... да ти ибам федерацијата,као да неможело во Недела да се игра,да имаат +1 ден одмор..

За Сабота во АУТ се - Рамос,Пепе,Марсело(ќе има жалба ,али неверувам,мада треба да се поништи-немаше контакт) и Коентаро едно 80% аут..
ПА би требало

Икер
Арбелоа - Варан - Начо - Карвахал
Кедира - Крос - Иљара
Бејл - Бензема - ЦР7​

Во најлоша можна комбинација и форма влегуваме во овој дуел, за разлика од минатите 2-3 меѓусебни дуели. Арно пиша Drain дека среќа одлучувала па така ќе биде и сабота. Ако памтите Барселона со втор состав ја победивме... Се на се ќе биде ептен интересна текма.
Барем за пари да земиме тро ќе биди лесно, ГГ - 3+ :D

Да се повампири вторава постава против Атлетико. Друго чаре не глеам. А да, и среќата.
1:1 или 2:2 точен резултат гаѓам.

Карло изјавил дека Коентрао ќе биде спремен за у субота. Добро, барем една добра вест. Да не мора да кинем живци со Арбелоа како лев бек.

Кедира пак ќе биде стартер најверојатно во сабота, колку и да сакам Иљара да влезе нема да почне со него пошто против Атлетико ќе му треба некој снажен и висок при прекини, иако денес кога примија гол он беше тој што највеќе искикса. А добар беше Иљара денес, имаше минимални минути, ама само што влезе одма пресече топка. Требаше Силва по мене да добие минути и на претходната и на оваа.

Имате невиден строг хејт кон одредени играчи, што дури некогаш и слепо ги критикувате.

Особено такво дуо е Бејл и Кедира. За првиов е во голем дел оправдано, пошто се понаша ко Бензема у „најбољи“ дани, промашува милион зицери ама на крај ќе испадне дека тој ќе даде решавачки гол со наркоманите у сабота. Кедира имаше гадна повреда, исто ко Хесе да се врати у полна форма му требаат натпревари. Он сезонава не ги добива тие натпревари. Се глеа дека и тој игра малку флегматично, најмногу ваљда ради состојбата со договорот ама не е до толку срање. Поентата ми е, на некои играчи им ги гледате строго само лошите страни (ко што јас уште не можам да ги поднесам непрецизните егзибионистички додавања на Иско).

Добро е што Џамес се повреди, пошто Босот ќе искочеше со него, Иско и Хесе напред и ќе не скинеа овие уште од почеток. Вака со Крос, Иско и Кедира/Иљара у средина ќе можеме да се тепаме. И на овој меч сум убеден дека ќе изгинат ко на никој до сеа да ги плеснат конечно после 92,48 комшиите.

Мислам дека повредата на Хамес (само да не е озбилна) дојде во најдобар момент .. Сега според мене средината би била Иско - Иљара - Крос . Со ваква средина ќе сме подобри во дефанзива нешто што го немавме против Атлетико на последните утакмици ..

Реал против атлетико треба учи тренинзи на психа не физички :) психата против атлетико им е на 0 ради комплексот атлетико последниве месеци..
Али не дамо се идемо док можемо ал надам се на победа 0-2 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom