A
apidrone
Гостин
Епа каков состав сакате. Фалат Роналдо, Модриќ, ланскиот Бејл...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо си запнал ти за кедира олку?Што има згрешено поради него меч да изгубиме?Ајде иљара е успорува играта не е физички добар ама кедира ти е тенк земи пример прв состав игра во германскиот тим,кај моу прв состав играше кај анчелоти ризик финалето кедира го играшеМа за Марсело ајде, може ќе се врати Фабио до субота. Ама ако Џејмс добие картон, е тогаш сме го ебале тапанот со Кедира/Иљара на Калдерон.
Кедира веќе подолго време не игра прв состав за Германија, а и се забележува дека повеќе нема желба да игра за Реал, поготово откако му пропадна трансферот во Арсенал летоска. Мене лично никад не ми бил омилен, често знае да се заборави напред и да глуми напаѓач, па да усере добра шанса.Шо си запнал ти за кедира олку?Што има згрешено поради него меч да изгубиме?Ајде иљара е успорува играта не е физички добар ама кедира ти е тенк земи пример прв состав игра во германскиот тим,кај моу прв состав играше кај анчелоти ризик финалето кедира го играшеПа донеси сам заклучок сигурно перез не напнује за кедира некои работи не ги гледаме во позадина кои се работат..Кедира-Кроос одличен тандем поз
![]()
Не реков дека све зависи од Џејмс на Калдерон. Ама па со незаинтересиран Кедира, или пак Иљара...тогаш ќе биде уште потешко.Кедира веќе подолго време не игра прв состав за Германија, а и се забележува дека повеќе нема желба да игра за Реал, поготово откако му пропадна трансферот во Арсенал летоска. Мене лично никад не ми бил омилен, често знае да се заборави напред и да глуми напаѓач, па да усере добра шанса.
Тетекс, Хамес играше и на Бернабе против Атлетико па никому ништо. Не е проблемот во него/неговото потенцијално неиграње, али мене више ми скурчи да се повторувам.