Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ма за Марсело ајде, може ќе се врати Фабио до субота. Ама ако Џејмс добие картон, е тогаш сме го ебале тапанот со Кедира/Иљара на Калдерон.

Ма за Марсело ајде, може ќе се врати Фабио до субота. Ама ако Џејмс добие картон, е тогаш сме го ебале тапанот со Кедира/Иљара на Калдерон.
Шо си запнал ти за кедира олку?Што има згрешено поради него меч да изгубиме?Ајде иљара е успорува играта не е физички добар ама кедира ти е тенк земи пример прв состав игра во германскиот тим,кај моу прв состав играше кај анчелоти ризик финалето кедира го играше :) Па донеси сам заклучок сигурно перез не напнује за кедира некои работи не ги гледаме во позадина кои се работат..Кедира-Кроос одличен тандем поз :)

Напротив мислам дека Иљара би бил подобра опција од Јамес за калдерон :)

Шо си запнал ти за кедира олку?Што има згрешено поради него меч да изгубиме?Ајде иљара е успорува играта не е физички добар ама кедира ти е тенк земи пример прв состав игра во германскиот тим,кај моу прв состав играше кај анчелоти ризик финалето кедира го играше :) Па донеси сам заклучок сигурно перез не напнује за кедира некои работи не ги гледаме во позадина кои се работат..Кедира-Кроос одличен тандем поз :)
Кедира веќе подолго време не игра прв состав за Германија, а и се забележува дека повеќе нема желба да игра за Реал, поготово откако му пропадна трансферот во Арсенал летоска. Мене лично никад не ми бил омилен, често знае да се заборави напред и да глуми напаѓач, па да усере добра шанса.
Тетекс, Хамес играше и на Бернабе против Атлетико па никому ништо. Не е проблемот во него/неговото потенцијално неиграње, али мене више ми скурчи да се повторувам.

Кедира веќе подолго време не игра прв состав за Германија, а и се забележува дека повеќе нема желба да игра за Реал, поготово откако му пропадна трансферот во Арсенал летоска. Мене лично никад не ми бил омилен, често знае да се заборави напред и да глуми напаѓач, па да усере добра шанса.
Тетекс, Хамес играше и на Бернабе против Атлетико па никому ништо. Не е проблемот во него/неговото потенцијално неиграње, али мене више ми скурчи да се повторувам.
Не реков дека све зависи од Џејмс на Калдерон. Ама па со незаинтересиран Кедира, или пак Иљара...тогаш ќе биде уште потешко.

Sevilla ama se bunat, mislis da ne bile sudiite protiv niv, oni trebale da vodat 2 razlika, a ne da gubat :)

Како брзо освојуваат простор и пренесуваат топка милина се да ги гледаш. Хесе (y)

Лошо ми делуваше Рамос..
Со Варан и Начо со Атлетико баш и не е некоја добра одбрана

Исто и во средината ќе имаме проблем..Иско нешто и тој како да подкривнува...Лошо со тие повредите..

А Севиља шо глумат Атлетико?

Пред еден од клучните натпревари, прво Рамос па Џејмс...а ќе има уште некој како тргнале копитава. Абе до врв нека им го наполнат голон!
Иначе ко да немаа тренирано цела недела, сами од себе се исповредија.

Делофеу го зема и орално и анално. Го пече, му се плаче. Цело полувреме пишти.

Лошо ќе биде ако ни Пепе ни Рамос нема да можат да играат со Атлетико. Имаме доста проблеми во одбраната али јбг тоа е, не можеш никого да окривуваш. Икер повторно е Сан :)

Одлично функционира 4-4-2, ама се е џабе кога ќе се врати Роналдо пак ќе се вратиме на 4-3-3.
Се гледа дека се прецицани играчиве, не знам која мускулна повреда по ред ни е сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom