Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И да не ми биде за џабе доаѓањето во ваш Фан Клуб, кажете за кој че навивате во Купот? (и фала шо ќе навивате за нас)

Зa вaс секaкo не
Не ве мрaзaм, нo јбг... не мoжaм дa се рaдувaм нa вaс.

Зa вaс сaмo прoтив Милaн кoгa игрaте нaвивaм :D

Гетaфе, Мaлaгa...

Прво Роналдо и Хамес најслаби, второ се подобрија малце од малце па паднаа головите. Некако Роки ептен погоден, шо може жена да ти направи ех. Затоа ќе ве замолам да постирате повеќе потенцијални женски за Роки тука во фан клубот, може да бидат и разголени, да оцениме подобро. Фала однапред.

Во сите 3 гола имаше улога Хамес.Првиот му ја даде на Бензема,другите два ги погоди Роналдо и Бејл..

Bar Refaeli нема дечко али ако ви текнуе еднаш на твитер го хејтна Роналдо пошо многу уље стаал на косата, Ирина и се нафрли.

КАРЛООО прави ротации иначе маф ти е работава..

Роналдо давал голови на тацна ,без голман,на 1 метар..бла бла бла..

Кое движње го има човече...
Од кога ја даде топката на Хамес,кое движење без топка го имаше за да излезе во ситуација за гол..
Секој друг играч после додадената топка би останал на аголот на 16м...

Мислам дека голем дел за големиот број на голови на Роналдо е движењето без топка..
Страшно..браво.. :)[DOUBLEPOST=1421589263][/DOUBLEPOST]btw
зимски лидери :)
1920006_929659693734376_3478841156114638816_n.jpg

Последно уредено:
Ајде денес Џејмс го извадија асистенциите. Чоече пас не може да погоди, дуел не може да издржи. Во последниов период цела четворка Роналдо, Бензема, Бејл и Џејмс е за никаде. Ниту еден од нив не е во форма. Сите забушаваат, со ситни исклучоци. Еве денес на крајот проработеа тројца од овие и победивме. Мора да ја вратат што поскоро константноста и да се консолидираат во наредниве месец дена, до почетокот на ЛШ. Модрич нека се враќа што поскоро, иначе ја оплескавме работата.

Дефинитивно составов најдобро ќе функционира со Крос, Модриќ, Иско и Џејмс во средина, во класична 4-4-2 формација, со Бејл прва замена. Мораме и играч од клупа да имаме. Нема кој да го промени ритамот, никој не е толку влијателен, со оглед на тоа што Хесе сеуште не може да се пронајде. Или па Иско, кој ни е најдобар играч во овој блед Реал.

Анчелоти нека се фати за работа, имаат сеа и повеќе одмор, има простор и за ротации и нека ја темпира формава за финишот.

Дали сум јас единсвен на форумов што мислам дека бензема има моментално подобар дриблинг од кики?

Дали сум јас единсвен на форумов што мислам дека бензема има моментално подобар дриблинг од кики?
Кики нема дриблинг

Парцијално за формата на тимот и Карло е крив. Ротациите му се непостоечки. Наместо да играше еден од Кедира и Иљара како партнер на Крос, со што еден од Бејл, Хамес и Иско можеше да биде ротиран почесто. Овака ги бутна сите у игра и на крај ни клупа има, ни пак се во форма играчите.
Незнам колку ќе му се исплати овој ризик. Еве сега за сега барем ни иде со послабите екипи па ЛаЛига има реални шанси да се земе.

Ма се заебаа со таа глупата утакмица со Милан у никое време наместо да си одморат ко луѓе они играат со некои бош екипи :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom