Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така се вика коментаторо или тогаш се враќа Модрич?Почеток на Март
Од тел сум пеер со руска подршка... Второто е :-DТака се вика коментаторо или тогаш се враќа Модрич?
Пошо малку глупо име е тоа Почеток на Март, па не е ни шпанско додуша...
Од една страна ги мразам ептен, повеќе од Барса, од друга пак ќе има шмек 2 години со ред да бидите без титула... Ама па и во тој случај апла ќе го одврзат ќесето вашите, а доколку освоите куп ќе биди пак океј и ќе си продолжите со tici tucu taca mes que un club филозофија и то.И да не ми биде за џабе доаѓањето во ваш Фан Клуб, кажете за кој че навивате во Купот? (и фала шо ќе навивате за нас)
За Еспањол.И да не ми биде за џабе доаѓањето во ваш Фан Клуб, кажете за кој че навивате во Купот? (и фала шо ќе навивате за нас)
Курац ќе одврзат ќесето, немаме право на трансфериОд една страна ги мразам ептен, повеќе од Барса, од друга пак ќе има шмек 2 години со ред да бидите без титула... Ама па и во тој случај апла ќе го одврзат ќесето вашите, а доколку освоите куп ќе биди пак океј и ќе си продолжите со tici tucu taca mes que un club филозофија и то.
Шо знам бе.![]()
нема да навиваме че,него противИ да не ми биде за џабе доаѓањето во ваш Фан Клуб, кажете за кој че навивате во Купот? (и фала шо ќе навивате за нас)
Против кој?нема да навиваме че,него против
химнатаПротив кој?