A
apidrone
Гостин
"Mejor perder este partido que el de Lisboa" - неименуван авторРади Милан изгубивме... тие ни ја прекинаа серијата....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Mejor perder este partido que el de Lisboa" - неименуван авторРади Милан изгубивме... тие ни ја прекинаа серијата....
Чекав да помине утакмицата со Атлетико за да видиш колку само појма немаш што пишуваш. Кој ебан физикус бе, детето што се гушкаше со Симеоне го имаше повеќе на камера отколку него во 90 минути што одигра.На сите ни делува дека Бејл игра незаинтересирано и неконстантно како да не му е гаље,но сепак во секој натпревар минимум влегова по 7-8 пати во шанса и има веројатно најмногу контакти со топката од офанзивните играчи,од овде неможиме да го видиме целиот придонес на Бејл кој има огромен импакт во целовкупната игра на тимот......
Реално Бејлт е тежок физикус и е страшен како појава што дополнително му ја олеснува работата на неговите соиграчи бидејќи е тежок индивидуалец за чување во секоја смисла,тоа што повеќето пасови ги греши или пак понекогаш е себичен не му игра голема разлика на Анџелоти бидејќи Балето реално е физички монструм и во секој момент можи да биди офанзивно корисен за тимот..се додека го држи снагата е добар
Тоа од Бензема го научи, боље нигде да те нема цела утакмица отколку празни голови да промашуваш и да губиш посед. И покрај тоа што пробуеше да биде дискретен, од три вкупно шанси на Реал у една он учествуеше. Него муабетиве не ме чудат, лани тука се збореше дека од Иско не бива играч, дека ја пимпла и прави чекор повеќе пред да шутне и дека најдобро би било да биде продаден.Чекав да помине утакмицата со Атлетико за да видиш колку само појма немаш што пишуваш. Кој ебан физикус бе, детето што се гушкаше со Симеоне го имаше повеќе на камера отколку него во 90 минути што одигра.
Чекав да помине утакмицата со Атлетико за да видиш колку само појма немаш што пишуваш. Кој ебан физикус бе, детето што се гушкаше со Симеоне го имаше повеќе на камера отколку него во 90 минути што одигра.
... машки со муда и срце.
Ако редовно го читаш фан клубов, а не од синоќа и денес, ќе приметеше дека Бејл е критикуван веќе со месеци. Слабата игра не му е од вчера, туку цела полусезона (или ајде откако се врати од повредата и му беше дадено време да се врати во форма). Така што ако нешто не ти е јасно, слободно прашај, а не да обвинуваш други дека трескаат глупости.Ти салам си шо зборваш?..па со Атлетико игравте бе, не игравте против Виљареал..лани со Атлетико во сите натпревари ниту Роналдо,ниту Балето,ниту Ди Мариа....асолутно никој не се виде...трчаат како ненормални и играат преагресивно..арно Рамос што го даде голот иначе сите тука ќе ги критикувавте и Роналдо од лајно подолу ќе го направевте ако не освоевте титула бидејќи во финалето не се виде...што очекуваше од Балето вчера покрај онакви касапи?..да се исповреди?..дај не трескај глупости и согледаја реалната слика а не само да критикуваш
Шеиците не дале пари за да ги гледаат Медран, Кедира, Арбелоа или не знам кој. Без потценување кон овие што ги спомнав, али се знае кој е најголема ѕвезда во Реал. На стадионот букаке се дешаваше при секој контакт на Роналдо со топката. Мислам преочигледно е ова, не знам зошто вакви недоумици. Тоа е денешниот фудбал.според мене кризава е ради 1. глупирањето на 31 у дубаи, безвезе ги замараа ,а одмор супер ќе им дојдеше пред овој густ распоред ... 2. серијата од 22 победи и многуте титули малце ѓи олабави.
купов боље да си испаднеме и годинава ЛаЛига да се земе обавезно ако можеме, и да си се фокусираме на ЛШ 11 титула, доста ќе ни е![]()
Значи пријатељу, цитирај ме кога више ме парафразираш. Не сум му ја дрвен адвокат на Бејл на форумов. Точно е, ми се свиѓа неговиот начин на игра, брз е, издржува дуели, порано имаше и доста прецизен шут, нешто што за жал го изгуби во реал поради х причини. За мене беше комплетен играч и уште мислам дека е. Ај вака да те прашам, со што заслужи било кој од играчиве вчера да биде фален? Значи по вашиве муабети, вчера пак Бејл беше кривецот што Реал изгуби. ОК, еве ај ќе го седнат, нека биде седнат на клупа, и за тоа се сложувам. Доколку продужи да губи Реал, кој ќе биде кривецот? Проблемот е што вие тука пробувате да си најдете вештер, затоа што најлесно е така да се утврди причината за поразот. Реалноста е дека вчера беа тотално надиграни, значи заличуваа на мало дете на кое му се дозволуваше да дојде до гол онака колку да биде поинтересно. Контрите на Атлетико беа со надчовечки напори спречувани. Факт е дека Реал со физички спремни екипи и екипи кои многу трчаат има проблем, не само што има проблем туку ако не даде гол од прекин не може и воопшто да даде гол. Тоа е нешто околу што Анчелоти треба поприлично да биде замислен. А проблемов реално си стои, нема никаква врска дали имале серија од 20, 50 или 100 победи или порази. Затоа што бројките нема да го решат проблемот, туку играта на терен.Ало бе, немој да зборите за Бејл, јасно?! Па он даде гол у финале ЛШ, без разлика шо играчите на Атлетико едвај одеа. Ги оправда 100те милиони, сега може слободно да си хо лади!
Сеа сериозно. Абе разбирате ли дека ако се критикува некој играч, не значи дека сакаме истиот да се продаде?! Или треба да ви нацрта некој?
Со што заслужи годинава Бејл па да го фалиме? Ист е ко Бензема до лани, ФЛЕГМА! К*р го боли што се дешава. Да не се повторуем по милион пута.
Па уште ка ќе видим некој го споредуе со Роналдо, само зошто овој промашил празен гол од осврт против Валенсија...ми иде да си пукам у двеве колена одеднаш.