Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ти салам си шо зборваш?..па со Атлетико игравте бе, не игравте против Виљареал..лани со Атлетико во сите натпревари ниту Роналдо,ниту Балето,ниту Ди Мариа....асолутно никој не се виде...трчаат како ненормални и играат преагресивно..арно Рамос што го даде голот иначе сите тука ќе ги критикувавте и Роналдо од лајно подолу ќе го направевте ако не освоевте титула бидејќи во финалето не се виде...што очекуваше од Балето вчера покрај онакви касапи?..да се исповреди?..дај не трескај глупости и согледаја реалната слика а не само да критикуваш

Па нели покрај ваквите екипи треба да се покажеш дека си 100 милионски играч или грешам?

По твоја логика требало да си побара од Карло да не го ни става во прв состав, да не ризикува повреда.
Роналдо лани на финалето играше со повреда, земи читај пред да играш на таа карта. Ама те разбирам, според тебе не треба ѕвездите Реалови да ризикуваат повреди со тие касапи.

Па нели покрај ваквите екипи треба да се покажеш дека си 100 милионски играч или грешам?

По твоја логика требало да си побара од Карло да не го ни става во прв состав, да не ризикува повреда.
Роналдо лани на финалето играше со повреда, земи читај пред да играш на таа карта. Ама те разбирам, според тебе не треба ѕвездите Реалови да ризикуваат повреди со тие касапи.

Човече вчера играа куп на Шпанија,сепак не беше натпреварот од којзнае каква важност бидејќи Реал Мадрид оваа година се фокусира на Ла Лига и на ЛШ а не на купот каде беше освоен минатата сезона,и да е од битен карактер има и повратен натпревар не е се загубено....што очекувавте вчера од Балето покрај агресивните играчи на Атлетико?..да покажи некоја голема прежртвваност и да ризикува повреда на ваков небитен натпревар?..да влегува во дуелите како да е последен натпревар?...мислам дај не заебавај преочигледно беше вчера дека целата екипа вчера се штедеше за наредниот период што следи..Реал Мадрид нема којзнае каква клупа па во случај на повреда да не се осети по играта и резултатите,затоа мора во некои натпревари вака полабаво да играат и да се чуваат...

Човече вчера играа куп на Шпанија,сепак не беше натпреварот од којзнае каква важност бидејќи Реал Мадрид оваа година се фокусира на Ла Лига и на ЛШ а не на купот каде беше освоен минатата сезона,и да е од битен карактер има и повратен натпревар не е се загубено....што очекувавте вчера од Балето покрај агресивните играчи на Атлетико?..да покажи некоја голема прежртвваност и да ризикува повреда на ваков небитен натпревар?..да влегува во дуелите како да е последен натпревар?...мислам дај не заебавај преочигледно беше вчера дека целата екипа вчера се штедеше за наредниот период што следи..Реал Мадрид нема којзнае каква клупа па во случај на повреда да не се осети по играта и резултатите,затоа мора во некои натпревари вака полабаво да играат и да се чуваат...
Ова е Реал Мадрид. Секој натпревар е важен.
Од Бејл очекував да ја носи екипата. Кога тебе ќе те платат 100 милиони има да работиш како вол на теренот без разлика на противникот.
А не идиотов е втор по плата во Реал, си го курчи на теренов пола година, и ми излегуваат ботови тука да го бранат дека дал два ебани гола лани. Синоќа едно 18годишно дете без грам искуство го направи будала, да не зборувам за цела полусезона.

Значи пријатељу, цитирај ме кога више ме парафразираш. Не сум му ја дрвен адвокат на Бејл на форумов. Точно е, ми се свиѓа неговиот начин на игра, брз е, издржува дуели, порано имаше и доста прецизен шут, нешто што за жал го изгуби во реал поради х причини. За мене беше комплетен играч и уште мислам дека е. Ај вака да те прашам, со што заслужи било кој од играчиве вчера да биде фален? Значи по вашиве муабети, вчера пак Бејл беше кривецот што Реал изгуби. ОК, еве ај ќе го седнат, нека биде седнат на клупа, и за тоа се сложувам. Доколку продужи да губи Реал, кој ќе биде кривецот? Проблемот е што вие тука пробувате да си најдете вештер, затоа што најлесно е така да се утврди причината за поразот. Реалноста е дека вчера беа тотално надиграни, значи заличуваа на мало дете на кое му се дозволуваше да дојде до гол онака колку да биде поинтересно. Контрите на Атлетико беа со надчовечки напори спречувани. Факт е дека Реал со физички спремни екипи и екипи кои многу трчаат има проблем, не само што има проблем туку ако не даде гол од прекин не може и воопшто да даде гол. Тоа е нешто околу што Анчелоти треба поприлично да биде замислен. А проблемов реално си стои, нема никаква врска дали имале серија од 20, 50 или 100 победи или порази. Затоа што бројките нема да го решат проблемот, туку играта на терен.
Пријатељу, ве има неколку што го браните Бејл и не можем да барам за да ве цитирам. Како и да е, не беше само до тебе директно постот.
За другото. Ајмо пак, “јово на ново“. Значи океј, ја не реков дека стилот на Бејл не ми се свиѓа. И мене ме воодушевуваат карактиристиките кои ти ги наброја и ќе немав ништо против доколку тие карактеристики ги покажува годинава. Ама што има од тие карактеристики покажано сезонава? Ништо бе брате, ништо!
Второ, кажавме милион пати, мислам дека со @Drain се сложуваме барем околу Бејл. Не е една утакмица, ја сум последен кој критикува играчи заради една или две, или еве нека се пет лоши партии. Коментарот не е само за вчерашната утакмица, општо за цела полу-сезона. Абе никој не може да ме убеди дека Бејл моментално го прави тоа што треба за тие 100 милиони кои беа дадени за него. Не дека не е у форма, туку од авион се гледа дека заболе го ку*ац моментално дали пружа добри или лоши партии. Го копира Бензема, ФЛЕГМА!
И пак ќе кажем, не сакам Бејл да се продаде, не знам зошто на моите критики гледате на тој начин. Едноставно сакам да покаже желба и заинтересираност, за платата што ја зема треба да рине по терен, а не да глуми “ѕвезда“.

И да, ве молим више немојте да го споредуете со Роналдо. Жално е!

Гледате како живна форумот со 2 порази.... :D

Што беше тоа...22 утакмици да немаш што да напишеш и прочиташ..дојдено беше да се нервираме ради малку аут-ови :D

Ne mozeme so spanskio sampion. Neka ni ja daat barca da si igrame :D

Пријатељу, ве има неколку што го браните Бејл и не можем да барам за да ве цитирам. Како и да е, не беше само до тебе директно постот.
За другото. Ајмо пак, “јово на ново“. Значи океј, ја не реков дека стилот на Бејл не ми се свиѓа. И мене ме воодушевуваат карактиристиките кои ти ги наброја и ќе немав ништо против доколку тие карактеристики ги покажува годинава. Ама што има од тие карактеристики покажано сезонава? Ништо бе брате, ништо!
Второ, кажавме милион пати, мислам дека со @Drain се сложуваме барем околу Бејл. Не е една утакмица, ја сум последен кој критикува играчи заради една или две, или еве нека се пет лоши партии. Коментарот не е само за вчерашната утакмица, општо за цела полу-сезона. Абе никој не може да ме убеди дека Бејл моментално го прави тоа што треба за тие 100 милиони кои беа дадени за него. Не дека не е у форма, туку од авион се гледа дека заболе го ку*ац моментално дали пружа добри или лоши партии. Го копира Бензема, ФЛЕГМА!
И пак ќе кажем, не сакам Бејл да се продаде, не знам зошто на моите критики гледате на тој начин. Едноставно сакам да покаже желба и заинтересираност, за платата што ја зема треба да рине по терен, а не да глуми “ѕвезда“.

И да, ве молим више немојте да го споредуете со Роналдо. Жално е!
Дали ако некој ти даде сега 100 милиона ќе ти порасне у момент за 5 сантима? Значи муабетов се сведува на инфантилни претпоставки. Точно е има пад на форма, има лош финиш, греши пасови, губи посед, не го користи шутот надвор од 16 - ник. Дали се работи за незаинтересираност или за нешто кое што ни тој сам не може да го контролира не можеме да знаеме. Ја те прашувам дали се од овие грешки исклучиво само Бејл ги правеше или имаше и други играчи на терен. Бензема што правеше, Хамес ја ни на камера не го видов а замисли над 80 милиона го платија (таа ти е логиката), одбраната што правеше? Ако проблемот е Бејл еве ко мерка да го измотивираат нека го седнат. Што праиме ако Реал у лигашкиот натпревар на Калдерон пак изгуби и без Бејл, и поставеноста на силите е иста ко вчера? Тоа никако не ми одговарате.

Дали ако некој ти даде сега 100 милиона ќе ти порасне у момент за 5 сантима? Значи муабетов се сведува на инфантилни претпоставки. Точно е има пад на форма, има лош финиш, греши пасови, губи посед, не го користи шутот надвор од 16 - ник. Дали се работи за незаинтересираност или за нешто кое што ни тој сам не може да го контролира не можеме да знаеме. Ја те прашувам дали се од овие грешки исклучиво само Бејл ги правеше или имаше и други играчи на терен. Бензема што правеше, Хамес ја ни на камера не го видов а замисли над 80 милиона го платија (таа ти е логиката), одбраната што правеше? Ако проблемот е Бејл еве ко мерка да го измотивираат нека го седнат. Што праиме ако Реал у лигашкиот натпревар на Калдерон пак изгуби и без Бејл, и поставеноста на силите е иста ко вчера? Тоа никако не ми одговарате.
Ги мешаш работите. Не е поентата Хамес или Бензема како играат, туку муабетот е стриктно Бејл. Побарај поназад, уште додека траеше серијата коментиравме дека Бејл игра очајно и дека кад тад ќе се примети и на резултатите. Штом ние обични фанови сме приметиле дека нешто не е како што треба и тоа во ек на историска серија на победи, значи дека стварно било преочигледно, а не дека двава порази ни го смениле мислењето за Бејл.
Јас баш ти коментирав за катастрофалната утакмица против Базел, ти ме прашуваш другите што направиле.

Toni K. Najdobar igrac u germanska za 2014...

Noer vo trka za najdobar igrac vo svetot,a ne gleda deka ni kaj svoite nemoze da zema priznanie deka e najdobar hahhahh[DOUBLEPOST=1420821860][/DOUBLEPOST]Ista ironija go tepa i na Messi...
najdobar igrac od klubot barselona za 2014 izbran Maskerano,a toj vo trka za najdo ar igrac vo svetot :lolzz:

Најдобар португалски играч: Раул Миралеш
Најдобар играч на Реал Мадрид: Герет Бејл
Ни Кики не заслужува награда :(

Да не ме сватите како подржувач на Бејл ќе кажам една работа дека сите играчи на Реал се паднати во форма буквално сите освен Иско и Кроос до негде има и други поголеми кривци за поразите и киксовите не е кривината во Бејл точно е дека не се замара,но ставетесе во негово место и сносетесе со притисокот плус он не одлучува за неговата плата и за неговиот трансвер големците одлучиле толку да вреди и платата толку да му биде а ќе видите понавака кога ќе дојдат порешавачки натпревари кој е Герет Бејл машината од Велс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom