Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дојде Верати ќе преседи една сезона на клупата додека се снајде, нешто како Иско, плус доста е подефанзивен од Модрич, така да незнам колку ќе функционира со Крос, кога Крос е најдобриот на таа позиција и не верувам дека ќе иде понапред.

Ама малце ми е глупо донесување на сосема нов играч кој би бил првотимец кога ги имаме Крос и Модрич во врвот на нивните кариери, а сигурно ќе останат така наредните 3-4 сезони. Како замена може ваљда ама којзнае дали ќе сака да грее клупа особено кога игра нонстоп за ПСЖ.

Моментално стварно незнам кој играч би го зеле да го појача овој Реал и да биде првотимец, реално немам појма. Баш ме интересира која ќе биде новата играчка на Перез и дали воопшто ќе има некоја идното лето.

Газење одма .. иначе сакав да ни се падне Јувентус ... незнам зошто ама онака најодвратен тим ми се тие .

за кој со кој игра во 1/4 финале и како се укрстува сега ли кажуваа или....не ми текнува нешто,во сон сум уште

18 февруари
Шалке - Реал Мадрид
и 10 март
Реал Мадрид-Шалке

Лагано идеме до полуфинале па таму што биде нека биде секако во четврт финале поминуваме кој и да ни се падне :D

Лагано идеме до полуфинале па таму што биде нека биде секако во четврт финале поминуваме кој и да ни се падне :D
Според логикава лагано освајаме 11та пошо чим во четврт финале тепаме кој и да ни се падне (а отворена ждрепка е, што значи било кој може да се падне), нема тим што ќе не запре.

Според логикава лагано освајаме 11та пошо чим во четврт финале тепаме кој и да ни се падне (а отворена ждрепка е, што значи било кој може да се падне), нема тим што ќе не запре.
[DOUBLEPOST=1418649729][/DOUBLEPOST]Па види во ваква форма на тимот и страшната форма на Роналдо моментално нема тим што би ни се спротиставил..

Со Милан сме играле на 30.12.14...Пријателска..
Ќе се брои ли и таа во низата ,ако ги победиме 2те сега на тоа првенството?[DOUBLEPOST=1418654057][/DOUBLEPOST]
1546454_656116781164023_8962908847316992403_n.jpg

atmosfera na nivou

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom