Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Марадона даде гол со рака за титула на светско па го сметаа за бог што оди по земјата.
Ете и уште еден се повреди. Мора еден за ротација. Не дека ми е страв од моменталната состојба, туку ме плаши што ако нешто вакво се случи не дај боже во март или април. Иљара и Кедира не се никаква потпора.Вечер стартер ќе е Иљара. Ќе има смеење.
Иначе ептен тенки сме на таа позиција. Ќе умрат играчиве. Нека земат зимово барем еден играч, за да може да ги ротира колку толку. Тука ја гледам опасноста во сезонава.
неке ствари у животу немају ценаTуку сега прочитав на Марка, Карло земал само 4 милиони по сезона.![]()
Нејмар 2 пати дајвна кога играа со Валенсија кога спасија газ во 93та+ така да кур ве болиPratetr go kelavkoto sto pisuva na negoviot nov portal ... interesni se ovie ronaldo hejteri celo vreme tupat za glumenjeto penal a nikoj ne kazuva deka postigna het trik i so toa stana rekorder po brojot na het trikovi