- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
Ако му се сака на дедо Перез ви го зема..тоа е ,клаузули маузули кај него не се битни 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кажи ми што точно тебе те воодушеви на овие два клипа? Слободниот со Еибар? Пречката со Базел? Не разбирам. Пробуваш да ми контрираш, а постираш материјал каде се потврдува баш тоа што го зборам, само посликовито. Неуспешни дриблинзи, погрешни пасови, сплеткување со топката, губење посед, спиење во офсајд. Ако земеме на кантар да мериме, најслаба сезона на Роналдо беше првата откако дојде (не дека таа беше слаба, али for the sake of argument зборам). Бејл оваа сезона не е ни приближно колку Роналдо тогаш.Ако ова е просечно дај да видиме кој друг изигра надпросечно на истиве утакмици.
Ја убаво ти пишав, дај постирај клипови од другите што изиграа надпросечно, па да споредиме.А кажи ми што точно тебе те воодушеви на овие два клипа? Слободниот со Еибар? Пречката со Базел? Не разбирам. Пробуваш да ми контрираш, а постираш материјал каде се потврдува баш тоа што го зборам, само посликовито. Неуспешни дриблинзи, погрешни пасови, сплеткување со топката, губење посед, спиење во офсајд. Ако земеме на кантар да мериме, најслаба сезона на Роналдо беше првата откако дојде (не дека таа беше слаба, али for the sake of argument зборам). Бејл оваа сезона не е ни приближно колку Роналдо тогаш.
Реал Мадрид со официјално соопштение по изјавата на Платини дека Златната топка треба да ја добие германски фудбалер.
http://www.marca.com/en/2014/11/26/en/football/international_football/1417004992.html
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/11/official-announcement
Зошто сакаш да споредуваш со другите? Темата беше Бејл и неговите перформанси. Или па да не сакаш да ти најдам негов клип од лани па ти сам да си споредиш? Додуше еве ти:Ја убаво ти пишав, дај постирај клипови од другите што изиграа надпросечно, па да споредиме.
ај на некого ако му текне нека ми каже како гласеше bayback клаузулата за Мората....
Незнам шо ви е, Малага губеше од полупросечни тимови до некни, па врзаја неколку победи и сега сте се уплашиле. Шанса нема Карло да им дозволи кикс моментално. Конечно сме на табелата и со формата каде после првите 3 кола не ни мислевме дека е можно да бидеме. Запамтете го ова. После толку победи и прво место а во недела играат Валенсија - Барселона каде се очекува кикс секако (а и реално нема да тепаат) ние ќе сни киксале кај Малага. Хех, funny.
1:3 FT (Cristiano, James, Bale)
Сериозно ова со мафијашов француски?
Ако оваа и минатата година Роналдо не ја заслужи,тогаш незнам кој ја.И да имаше слаба сезона со Реал(а ЛШ и Куп не е слаба нели) ја заслужува само затоа што е играч кој константно ја одржува формата на највисоко ниво откако се појави во Манчестер па се до денес.Или не е Меси во конкуренција па мора да најдеме друг..
Ноер е фантастичен голман,ама никако не го заслужува ова признание.Незнам дали заборавиа ама баш против тимот на Роналдо,Ноер прими вкупно 5 година од кои 2 беа од Кристијано.Попрво би требало ДиМариа да ја добие отколку Ноер.
Касиљас не беше меѓу тројцата кандидати за златна топка дури и по освоеното светско на шпанците кога спаси неколку ситуации еден на еден со Робен,Иниеста беше.
Igor Filevski via ТОПКИ
3 hrs ·
Да резимирам, пред стартот на Финалето. Вечерва очекувам дека Атлетико ќе го победи неочекувано лесно Реал. А зошто? Се` е запишано во текстот... само како резиме на се` досега кажано од мене сезонава!
!
Дечкооо СВЕТСКО ПРВЕНСТВО имаше сезонава,ти се читаш ли што пишуваш......
Една утакмица со цело светско првенство споредуваш дали си озбилен.
Баш ми е жал што вашата ЛШ титула се погоди во година на светско,и во однос на индивидуални титули е многу помалку битна во однос на светското...Наградава и вака и така нема никаков абсолутно никаков кредибилитет..
За мало потсетување,у 2010 Платини изјави дека наградата треба да ја освои шпанец нормално ради титулата на Светско,и тогаш од Реал некако ич не се буневте,незнам дали дека Касиљас тогаш беше номиниран...или тогаш не сакавте притисок да вршите..
Двојни стандарди вршитат...