Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
ситен бизнис, трансферчиназашто не сте плаќале порез? Велија клуб![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ситен бизнис, трансферчиназашто не сте плаќале порез? Велија клуб![]()
Сериозно мислиш дека би дозволиле Реал Мадрид да падне на ниво на Нотингем Форест ?
Ептен дрско влегувате во фан клубов и изигрувате шерифи, доколку сте за дискусија не треба таков пристап да имате.
Слободно можиш да кажиш мислење, да прашаш доколку нешто те интересира (?), а не да водиш некои ЧКЉ муабети.
кога ве плеснавме коментаторот викаше LA BESTIA BLANCA.
Доаѓаш во фан клуб на Реал Мадрид, сеуште сме актуелни шампиони и имам право да те почастам со видеово.
![]()
И се надевам на уште еден дуел со вас во ЛШ, ќе биди забавно.
Se gleda ozil vo koja forma e od ko potpisa za arsenal
Од сега ништо не прогнозирам и барам. Флорентино ко да ми чита мисли и све обратно прави.Одбраната стандард си кикса, покрај ДМ ќе треба и штопер да се земе, зошто Варан прави премногу грешки и мислам дека можно е зимава и да биде продаден ако не се оправи за минутите кои ги добива.
Аааа. Закаснив.
Ke bide interesno DA . No ajde kqzi kako da imam pocit koga mojot omilen igrac go sitnavte na pArtenal .... Zamislete sea da bese uste Mesut vo Madrid i zamislete samo sreden red so Khedira , Kroos , Ozil , Ronaldo , Ejpot i Teleto) ke bevte povekje od strasni , a vie bez vrska frlate pari za Rodrigez pa i pozicijata mu e zgresena zaedno so Kroos igraat na ne naturalni pozicii za niv ... Go prodadovte Di Maria .... Stvarno neznam na sto se dolzat ovie debilni politiki , zlaten tim imavte i si go rasturivte ama bukvalno bez potreba . Ako nekoj go pameti vremeto na Salgado , Karanka i kompanija ke svati sto sakam da kazam .