Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно мислиш дека би дозволиле Реал Мадрид да падне на ниво на Нотингем Форест ? :vozbud::vozbud::vozbud:
Ептен дрско влегувате во фан клубов и изигрувате шерифи, доколку сте за дискусија не треба таков пристап да имате.
Слободно можиш да кажиш мислење, да прашаш доколку нешто те интересира (?), а не да водиш некои ЧКЉ муабети.

кога ве плеснавме коментаторот викаше LA BESTIA BLANCA.
Доаѓаш во фан клуб на Реал Мадрид, сеуште сме актуелни шампиони и имам право да те почастам со видеово.

real-madrid-defender-sergio-ramos-celebrates-after-scoring-against-bayern-munich-afpodd-andersen-1483301-real-madrid-s-defender.jpg

И се надевам на уште еден дуел со вас во ЛШ, ќе биди забавно.

Ke bide interesno DA . No ajde kqzi kako da imam pocit koga mojot omilen igrac go sitnavte na pArtenal .... Zamislete sea da bese uste Mesut vo Madrid i zamislete samo sreden red so Khedira , Kroos , Ozil , Ronaldo , Ejpot i Teleto :)) ke bevte povekje od strasni , a vie bez vrska frlate pari za Rodrigez pa i pozicijata mu e zgresena zaedno so Kroos igraat na ne naturalni pozicii za niv ... Go prodadovte Di Maria .... Stvarno neznam na sto se dolzat ovie debilni politiki , zlaten tim imavte i si go rasturivte ama bukvalno bez potreba . Ako nekoj go pameti vremeto na Salgado , Karanka i kompanija ke svati sto sakam da kazam .

Se gleda ozil vo koja forma e od ko potpisa za arsenal

Лол спасо Баерн е клубот кој си стави прекар ла бестија негра затоа што успеале неколку пати да го победите најголемиот клуб во светот. Комплекси much?

Патем според тебе Реал банкротираше пред 2 години да не ти копам мислења.

AM igra be druze standard,remzi zad nego MC I DM

Inace Varan potpisa nov dogovor do 2020

Спасо, ко ти и твојот клуб што изеде лани генг-бенг, таков нема јадено ни Лиса Ен. :D

И ај олади, иди дупи нешто. Опседнат си со Реал у последниве неколку месеци.

http://giant.gfycat.com/AngryNippyDikdik.gif

Тренерот на Порто е екс Кастиља играч и екс играч во првиот тим, се натпреварувал од 1988 до 1991.
Касемиро игра прилично добро во Порто, така да нема да мора да го плаќаме 40 милиони наредна сезона, вака имаме играч со искуство во ЛШ и најверојатно ќе ја освојат португалската лига.
Кој викаше дека Реал нема иднина? :rolleyes:

Последно уредено:
Јак коментар на сликата со Варан за новиот договор....

Некое типче пишало дека Флорентино не ни знае со кого се има сликано што не е далеку од вистината :icon_lol:

Одбраната стандард си кикса, покрај ДМ ќе треба и штопер да се земе, зошто Варан прави премногу грешки и мислам дека можно е зимава и да биде продаден ако не се оправи за минутите кои ги добива.
Од сега ништо не прогнозирам и барам. Флорентино ко да ми чита мисли и све обратно прави.

Ke bide interesno DA . No ajde kqzi kako da imam pocit koga mojot omilen igrac go sitnavte na pArtenal .... Zamislete sea da bese uste Mesut vo Madrid i zamislete samo sreden red so Khedira , Kroos , Ozil , Ronaldo , Ejpot i Teleto :)) ke bevte povekje od strasni , a vie bez vrska frlate pari za Rodrigez pa i pozicijata mu e zgresena zaedno so Kroos igraat na ne naturalni pozicii za niv ... Go prodadovte Di Maria .... Stvarno neznam na sto se dolzat ovie debilni politiki , zlaten tim imavte i si go rasturivte ama bukvalno bez potreba . Ako nekoj go pameti vremeto na Salgado , Karanka i kompanija ke svati sto sakam da kazam .

Мене трансферот ми е сега сосема разумен, тогаш кога го дадовме не го одобрував али кога ќе видам сега на место беше продажбата на Озил.
Мораше да се вратат парите потрошени за Бејл. Башка флегмата е во нинџа моуд веќе долго време и не гледам никакви знаци на враќање на формата што ја имаше.
Hint: натпреварот против Дортмунд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom