Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Побегна ко пиче, па сега мис ју...

http://sportmedia.mk/enrike-sakam-real-madrid-da-gi-zagubi-site-natprevari-do-krajot-na-sezonata/
А ја сакам да ти улета некој на Бернабе и да ти га пукне главата на три дела.
luis-enrique-gomitata.jpg

Дечки ми треба препорака продавач од али или ибеј за дрес, некој да порачал нешто приближно до оригинал ? Имаше во предходни постови некој пишано ама неможам да најдам

Фала ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дечки ми треба препорака продавач од али или ибеј за дрес, некој да порачал нешто приближно до оригинал ? Имаше во предходни постови некој пишано ама неможам да најдам

Фала ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.aliexpress.com/item/New-...uniform-thai-quality-designer/1891133522.html
Еве јас од каде...

Кој на кој сеа е фидер клупче :):) Некој погоре кажа дека сака оваа година пак да се паднеме ... епа ја ќе му кажам дека нема да ја има таа среќа Мадрид од секој прекин ШУТНИ - БУТНИ да даде гол . Впрочем се оствари и проклетството дека ниту еден тим нема да ја освои ЛШ два пати по ред . Ама нема што да се мачиме ние , Дортмунд ќе ви прави ГАНГ - БАНГ кај и да ве најде .

Кој на кој сеа е фидер клупче :):) Некој погоре кажа дека сака оваа година пак да се паднеме ... епа ја ќе му кажам дека нема да ја има таа среќа Мадрид од секој прекин ШУТНИ - БУТНИ да даде гол . Впрочем се оствари и проклетството дека ниту еден тим нема да ја освои ЛШ два пати по ред . Ама нема што да се мачиме ние , Дортмунд ќе ви прави ГАНГ - БАНГ кај и да ве најде .

ШУТНИ-БУТНИ банг ганг...

Не си спиел добро другарче ... :)

п.с. Ако мислиш за Алонсо,тогаш забораваш дека Крос е 24 години,а Алонсо има уште 1 сезона максимум фудбал во него..
И ваљда не си го гледал Реал колку јас,и не знаеш дека Алонсо во најбитните утакмици на вториот дел од сезоната беше шит,бидејќи формата му паѓа драсично ;)

Последно уредено:

ШУТНИ-БУТНИ банг ганг...

Не си спиел добро другарче ... :)

Едноставно на вас ви дојде редот и ништо повеќе ... ама денес читам нешто УЕФА во судир со шпанското судство за тимовите од ЛА ЛИГА , ВАЛЕНСИЈА , БАРСА И реЈал имале неплатени даноци во износ од фантастични една зарез 1 милијарда доУауи како што вика нашиов премиер . Како ќе си се изборите со тој проблем тек че да буде весело , или ќе се потпирате во иднина на вашите деца од вашите школи или ќе станете новиот Нотингем Форест ( највероватно ) циганскиот народ низ Шпанија нема шо да јаде се дави во криза , а реЈал плаќа по стотици милиони евра за играчи кои меѓу другото и се големи флопови и затоа све ви иде уназад само тоа е маска моментално со Роналдо и Ејпот за да вие фановите можете чат пат да си ги издркате курчиња , за кратко време ( две - три години ) во Шпанија ќе се разрешат сите дилеми околу овие три клуба што ги наведов погоре .

LA BESTIA NEGRA !!!

Едноставно на вас ви дојде редот и ништо повеќе ... ама денес читам нешто УЕФА во судир со шпанското судство за тимовите од ЛА ЛИГА , ВАЛЕНСИЈА , БАРСА И реЈал имале неплатени даноци во износ од фантастични една зарез 1 милијарда доУауи како што вика нашиов премиер . Како ќе си се изборите со тој проблем тек че да буде весело , или ќе се потпирате во иднина на вашите деца од вашите школи или ќе станете новиот Нотингем Форест ( највероватно ) циганскиот народ низ Шпанија нема шо да јаде се дави во криза , а реЈал плаќа по стотици милиони евра за играчи кои меѓу другото и се големи флопови и затоа све ви иде уназад само тоа е маска моментално со Роналдо и Ејпот за да вие фановите можете чат пат да си ги издркате курчиња , за кратко време ( две - три години ) во Шпанија ќе се разрешат сите дилеми околу овие три клуба што ги наведов погоре .

LA BESTIA NEGRA !!!
Попрво би изгинал ендемскиот вид на дебили како тебе,одшто тим како Реал Мадрид да стане Нитингем Форест...за тоа ич немај гајле пријателе...
Туку некако во твоите зборови гледам голема доза на комплекси..олади малку,се наоѓаш во фан клубот на актуелниот 10 кратен европски шампион..
Јес да е збунувачки тоа за тебе како фан на Баљерн 04(05) ама сепак приджавај се на нормите ..Во спротивно,
USE IT,
1496662_585659238198202_4765935022428853867_n.jpg

p.s.кога оклучуваш фан клуб Реал Мадрид,пуштај и ова у позадина,

LA BESTIA NEGRA !!!

Сериозно мислиш дека би дозволиле Реал Мадрид да падне на ниво на Нотингем Форест ? :vozbud::vozbud::vozbud:
Ептен дрско влегувате во фан клубов и изигрувате шерифи, доколку сте за дискусија не треба таков пристап да имате.
Слободно можиш да кажиш мислење, да прашаш доколку нешто те интересира (?), а не да водиш некои ЧКЉ муабети.

кога ве плеснавме коментаторот викаше LA BESTIA BLANCA.
Доаѓаш во фан клуб на Реал Мадрид, сеуште сме актуелни шампиони и имам право да те почастам со видеово.

real-madrid-defender-sergio-ramos-celebrates-after-scoring-against-bayern-munich-afpodd-andersen-1483301-real-madrid-s-defender.jpg

И се надевам на уште еден дуел со вас во ЛШ, ќе биди забавно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom