Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и лани така викавме па ги ебанвме 5 комадаВидовте како играа ? Мамето му го ебавме ако падниме со нив![]()
Побегна ко пиче, па сега мис ју...
http://sportmedia.mk/enrike-sakam-real-madrid-da-gi-zagubi-site-natprevari-do-krajot-na-sezonata/
А ја сакам да ти улета некој на Бернабе и да ти га пукне главата на три дела.
Сакав да кажам дека ќе ги растуриме...и лани така викавме па ги ебанвме 5 комада![]()
http://www.aliexpress.com/item/New-...uniform-thai-quality-designer/1891133522.htmlДечки ми треба препорака продавач од али или ибеј за дрес, некој да порачал нешто приближно до оригинал ? Имаше во предходни постови некој пишано ама неможам да најдам
Фала
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кој на кој сеа е фидер клупчеНекој погоре кажа дека сака оваа година пак да се паднеме ... епа ја ќе му кажам дека нема да ја има таа среќа Мадрид од секој прекин ШУТНИ - БУТНИ да даде гол . Впрочем се оствари и проклетството дека ниту еден тим нема да ја освои ЛШ два пати по ред . Ама нема што да се мачиме ние , Дортмунд ќе ви прави ГАНГ - БАНГ кај и да ве најде .
ШУТНИ-БУТНИ банг ганг...
Не си спиел добро другарче ...![]()
Попрво би изгинал ендемскиот вид на дебили како тебе,одшто тим како Реал Мадрид да стане Нитингем Форест...за тоа ич немај гајле пријателе...Едноставно на вас ви дојде редот и ништо повеќе ... ама денес читам нешто УЕФА во судир со шпанското судство за тимовите од ЛА ЛИГА , ВАЛЕНСИЈА , БАРСА И реЈал имале неплатени даноци во износ од фантастични една зарез 1 милијарда доУауи како што вика нашиов премиер . Како ќе си се изборите со тој проблем тек че да буде весело , или ќе се потпирате во иднина на вашите деца од вашите школи или ќе станете новиот Нотингем Форест ( највероватно ) циганскиот народ низ Шпанија нема шо да јаде се дави во криза , а реЈал плаќа по стотици милиони евра за играчи кои меѓу другото и се големи флопови и затоа све ви иде уназад само тоа е маска моментално со Роналдо и Ејпот за да вие фановите можете чат пат да си ги издркате курчиња , за кратко време ( две - три години ) во Шпанија ќе се разрешат сите дилеми околу овие три клуба што ги наведов погоре .
LA BESTIA NEGRA !!!
LA BESTIA NEGRA !!!