Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти е чудно што во Манчестер зема помала плата од Бензема, Бејл и Роналдо?Florentino: Di Maria wanted similar wages to Cristiano
Споулавел овој![]()
Може детали ? тука или по пп...ОД едно другарче
Здраво. Имам добри контакти со Лудогорец, и веќе имам обезбедено 100 карти преку мои партнери таму за натпреварот со Реал Мадрид. Цената на аранжманот (влезен билет + автобуски превоз - со поаѓање од Битола и можност за попатно приклучување на заинтересираните од останатите попатни градови) за натпреварот Лудогорец - Реал Мадрид, изнесува 100 евра
епа го гледаш акутелниот шампион од ЛШ,а не М.УТДМалце се прецениле со ценава. Најскапа карта 50 евра вкупен аранжман 120е. Ноќевање да има ќе сфатам, ама вака не.
BenzemaКaкo се викaше еден oд пoлoшите игрaчи, кaк вaс шo игрaше десен беј, или тaкa некaкo?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Не ти е чудно што во Манчестер зема помала плата од Бензема, Бејл и Роналдо?
Или толку пак сакал да отиде таму што бил подготвен да го уценува клубот со невозможното?
Мислам дека крајно време е да го научите стариот како функционира и да му гледате низ срањето.
Khedira: "The same thing with Di Maria happened with Khedira, but his response to the renewal offer wasn't the same. Now he has come with the purpose to work and if Real Madrid doesn't come to an agreement with him, he'll be interested to do a good season to keep having offers.
Еве ова ме нервира највеќе. Кедира е во иста ситуација како Ди Марија во врска со заминување, меѓутоа Карло ќе го форсира пред Иљараменди само за да фати форма да го земе некој клуб. Подобро ќе го гледам Иљараменди како греши пасови отколку Кедира кој единствено нешто во главата му е играње за друг клуб.