Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Сакате да ви кажам колку пати претходно Роналдо изјавил дека е среќен во Реал но не знае дали тука ќе ја заврши кариерата? 2353246 или 2353247 пати, не сум сигурен.

Сакате да ви кажам колку пати претходно Роналдо изјавил дека е среќен во Реал но не знае дали тука ќе ја заврши кариерата? 2353246 или 2353247 пати, не сум сигурен.
Може и во Спортинг да се врати :)

Секоја година го вика истото. Нашиве медиуми ја напумпаа работата.
Кога не се врати дур Ферги беше на тронот, не верувам дека ке дојде во догледно време. Има енормна почит кон Фергусон како тренер.
Од неговата генерација има само 3 или 4 играчи останато.

zV8RCho.png

Главнио ни на пријателска во Франција не смеј да биди заменет :cool:

zV8RCho.png

Главнио ни на пријателска во Франција не смеј да биди заменет :cool:
Сеа му текна да се спрема лево крило да игра. Ќе го бркал Роналдо од тим.

Секоја година го вика истото. Нашиве медиуми ја напумпаа работата.
Кога не се врати дур Ферги беше на тронот, не верувам дека ке дојде во догледно време. Има енормна почит кон Фергусон како тренер.
Од неговата генерација има само 3 или 4 играчи останато.
Да, само што овојпат не го извади Јунајтед и Фалкао од устата и ситуацијата со трансферите во Реал. Да дојдеше Фалкао во Реал немаше да ја има онаа приказна дека е тажен. Моментално Роналдо игра за тим Мендес, не за џабе и Серхио Рамос реагираше кон него со изјава дека тие играат за клубот и мора да ја прифатат ситуацијата.
И впрочем интересно е дека секогаш кога е “тажен“, клуб како Јунајтед магично се појавува од никаде, а кога Перез и клубот му одат по газот тогаш ги нема овие изјави по медиумите.

Ја да сум на негово место би внимавал за во иднина, 18+милиони годишно за 30 годишен играч кој секогаш кога не е по негово е тажен, во клуб со претседател кој не се плаши да ги продаде најдобрите играчи, е типично играње со оган. Недај боже да не се опорави од повредите, а има шпекулации дека повредата на коленото е хронична, е тогаш нека му ја мисли.

Па и искрено ви викам дека и да замине Роналдо на 32-33 години од Реал нема мака да ми биди напротив добри пари ќе можеме да извадиме а и формата ќе му биде падната на тие години :)

Ја да сум на негово место би внимавал за во иднина, 18+милиони годишно за 30 годишен играч кој секогаш кога не е по негово е тажен, во клуб со претседател кој не се плаши да ги продаде најдобрите играчи, е типично играње со оган. Недај боже да не се опорави од повредите, а има шпекулации дека повредата на коленото е хронична, е тогаш нека му ја мисли.

Ако му беше на Роналдо до пари , оддамна ќе играше во Анжи или Зенит.

Наводно у Јануари сме го договориле Кристоф Крамер за околу 20 мил. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom